Pronašao novu sreću

Ronaldo se zaručio, odmah se u komentarima javila njegova bivša žena

Nekadašnji nogometaš zaručio je manekenku s kojom provodi posljednjih sedam godina. Za njega ovo je treći brak.

Slavni brazilski nogometaš Ronaldo Luis Nazario de Lima, poznat kao Ronaldo, zaprosio je svoju 14 godina mlađu djevojku. Celina Locks objavila je sretne vijesti na svom Instagram profilu, uz opis "Da, pristajem. Volim te zauvijek" te pokazala zaručnički prsten.

Ronaldo je veliko pitanje odlučio postaviti za vrijeme odmora na sunčanim Karibima. U komentarima objave osvanule su mnogobrojne čestitke, između ostalih i ona Ronaldove bivše žene, Milene Domingues.

"Sretna sam zbog tebe. Bog te uvijek blagoslovio i čuvao. Živjela ljubav!", napisala je u komentarima. Milena i Ronaldo u braku su proveli četiri godine, sve do prekida 2003. Inače, za Ronalda je ovo treći brak - Milene je njegova prva supruga, a nakon razvoda, hodao je s Daniellom Cicarelli s kojom se nije vjenčao. Druga supruga bila je Maria Beatriz Antony, s kojom ima dvoje djece, a brak su okončali 2012. godine. Posljednjih sedam godina srce bivšeg nogometaša je kod manekenke Celine, koja često dijeli njihove zajedničke fotografije i trenutke.

image
Fotografija: Profimedia
Linker
12. travanj 2024 23:57