VELIKO RAZOČARANJE

Rozga o otkazanom koncertu u Spaladium Areni: ‘Dobili smo udarac, šamar. Tužna sam‘

Zbog zatvaranja Spaladium Arene otkazani su koncerti Jelene Rozge i Petra Graše, no pjevačica je najavila kako će u svom rodnom gradu svejedno ove godine organizirati najavljeni spektakl, čim se pronađe adekvatan prostor.

Veliki koncert Jelene Rozge, koji se 11. veljače trebao održati u Spaladium Areni u Splitu, otkazan je zbog zatvaranja dvorane. Gostujući na Radiju Dalmaciji popularna pjevačica je istaknula kako joj je iznimno žao što neće ponovno nastupiti u ovom ambijentu, koji je prije 12 godina napunila i i tako postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom.

"Užasno mi je žao, ne mogu vam opisati koliko sam htjela koncert u svome gradu, ali evo, mojim fanovima mogu reći da će koncert sigurno ove godine biti u Splitu, u mom najdražem gradu, gradu u kojem sam rođena, u kojem su svi moji dragi ljudi, moji roditelji. Nešto ćemo napraviti ove godine, tome se jako veselim i od toga ne odustajem! Sve informacije ćete prvi saznati“, istaknula je Jelena i dodala:

image

Rozga kaže da ne odustaje od koncertnog spektakla

PRESS

"Ne mogu opisati koliko mi je žao! Čak smo uspjeli da i datum bude isti kao prije 12 godina i sve se lijepo posložilo. Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna! Toliko smo radili na ovom projektu, u Zagrebu je zaista bilo spektakularno, oni koji su bili sigurno će se složiti, ali sve ćemo napraviti da i moji Splićani dožive takav spektakl!“

U daljnjem razgovoru Jelena se osvrnula na pripreme za nadolazeću turneju, kao i na svoj boravak u Zagrebu. Objasnila je kako je proteklih mjeseci promijenila bioritam te počela rano ići na spavanje i rano se buditi, što inače ne radi.

image

Nakon četiri mjeseca u Zagrebu, Jelena jedva čeka povratak u Split

MARKO TODOROV CROPIX

"Preselila sam se u Zagreb, bila sam puna 4 mjeseca u Zagrebu i uopće nisam dolazila u Split. Ja sam 27 godina u ovom poslu i znam vikendom obavit svoje poslove i vratiti se u ponedjeljak kući. Na dva dana ja moram doći u Split, moram! Ja u svom gradu punim baterije, meni je Splitu sve na svijetu, ali zbog priprema sam četiri mjeseca morala biti konstantno u Zagrebu“, objasnila je pjevačica, te otkrila kako ovog mjeseca ne planira putovati jer želi ostati u svom Splitu.

image

Nastup Jelene Rozge u zagrebačkoj Areni

LUCIJA OCKO CROPIX

Podsjećamo, Natalija Mladineo, stečajna upraviteljica nad tvrtkom Sportski grad - Tvrtkom posebnih namjena, koja je upravljala Spaladium Arenom, još je 17. listopada potvrdila da tvrtka prestaje raditi jer nema 23 milijuna kuna da podmiri dug za komunalije Gradu Splitu, izvijestila je Slobodna Dalmacija. Osim nastupa Jelene Rozge, otkazani su i koncerti Rock the Opera u veljači, Petar Grašo u ožujku, dva sajma, Peppa Pig’s Celebration te Cirque de Soleil.

Linker
06. travanj 2024 02:45