THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Skladan par

Ruka u ruci: Beckhamovi potvrdili status it para, Victoria oduševila izborom haljine

Slavni par viđen je u odlasku na večeru u ekskluzivan privatni klub na Petoj aveniji, a Victoria je za tu priliku odjenula za nju neuobičajenu haljinu jarko crvene boje.

Slavni par viđen je u odlasku na večeru u ekskluzivan privatni klub na Petoj aveniji, a Victoria je za tu priliku odjenula za nju neuobičajenu haljinu jarko crvene boje.

I dok se još ne stišavaju komentari oko Beckhamovog dokumentarnog serijala na Netflixu, modna dizajnerica i bivši nogometaš tu su epizodu ostavili iza sebe i iz Londona doputovali u New York gdje uživaju u večernjim izlascima. Victoria i David Beckham u elegantnom izdanju viđeni su kao, držeći se za ruke, idu na večeru u ekskluzivni privatni klub Fasano na Petoj aveniji, a ona je za tu priliku odjenula crvenu satensku haljinu s detaljima od bijele čipke i ponovo pokazala besprijekoran stil.

image

Victoria i David Beckham kojem nije bilo do osmijeha

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Iako ju se rijetko može vidjeti u jarkim bojama, crvena je uz njezinu raspuštenu dugu smeđu kosu, bila kombinacija bez greške. Radi se o haljini iz njezine Pre-Fall kolekcije koja je inspirirana likom Faye Dunaway u trileru "Eyes of Laura Mars". Senzualna midi haljina prati liniju tijela, a romantičan ton daju joj detalji od bijele čipke. Za ovaj model potrebno je izdvojiti 1490 eura, ali je trenutačno na Net-a-Porteru rasprodana. Njezin dragi tu je večer bio prilično ležerno odjeven, u prugastom plavom odijelu i bijeloj majci.

image
PRESS

Večernji izlazak u New Yorku je Beckhamovo prvo javno pojavljivanje nakon što je decidirano negirao nagađanja da bi se kao ambasador mogao vratiti u svoj bivši klub Manchester United gdje je započeo karijeru i odigrao najbolje utakmice, ali i neslavno dobio otkaz što se detaljno prikazuje u njegovom dokumentarcu. Naime, ta se priča počela širiti nakon nagađanja da bi obitelj Glazer koja je vlasnik kluba, Manchester United mogla prodati katarskom šeiku Jassimu Bin Hamadu Al Thaniju. A David Beckham ima bliske odnose s Katarom jer je igrao za pariški PSG u vlasništvu Oryx Qatar Sports Investmentsa te je preuzeo ulogu ambasadora prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u nogometu koje se igralo u toj zemlji. Za taj je potez, doduše, zaradio brojne kritike koje su ga uostalom pratile i veliki dio njegove igračke karijere.

Linker
26. travanj 2024 01:02