HULU/ BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Luda noć

Rupe u pamćenju, a grlila je i školjku: Kourtney Kardashian otkrila detalje vjenčanja u Vegasu

O svom ludom vjenčanju prvo je razgovarala s producentima na emisiji koji su je pitali je li se udala i da su oni to propustili.

O svom ludom vjenčanju prvo je razgovarala s producentima na emisiji koji su je pitali je li se udala i da su oni to propustili.

Kourtney Kardashian se na svoje spontano vjenčanje u Las Vegasu sjeća s osmjehom na licu. Tijekom najnovije epizode The Kardashians, 43-godišnja reality zvijezda prisjetila se ceremonije na koju su se ona i Travis Barker odlučili. Vjenčali su se u specijaliziranoj kapelici One Love Wedding Chapel oko dva ujutro, nakon dodjele Grammy nagrada u travnju 2022.

Iako su sva sjećanja na tu večer vrlo ugodna, Kourtney je otkrila da je većinu njih ‘izbrisala‘, osim toga imala je i seansu ‘grljenja školjke‘ nakon što je popila previše alkohola.

O svom ludom vjenčanju prvo je razgovarala s producentima na emisiji koji su je pitali je li se udala i da su oni to propustili. "Pa, znaš što? Čini mi se da što se dogodi u Vegasu, ne ostaje uvijek u Vegasu. Uopće ne znam gdje da počnem", kazala je u kameru.

image

Travis i Kourtney vjenčali su se na proljeće u Las Vegasu

ALBERTO E. RODRIGUEZ/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Vegas s Travisom je jako zabavan. On je bio kao: ‘Grammyji su, a ovo su naši prvi zajednički Grammyji, hajdemo od ovog napraviti najbolju noć ikad", prisjetila se.

Zvijezda realitija i glazbenik iz benda Blink-182 svoju prvu svadbu su organizirali nakon dodjele nagrada Grammy ovog proljeća. Bilo je to tek nekoliko sati nakon što je Travis nastupio na pozornici MGM arene gdje je održana ceremonija dodjele ovih glazbenih nagrada. Vjenčao ih je Elvisov imitator u skromnoj i tajnoj ceremoniji.

Linker
26. travanj 2024 03:28