Nije kasno

Rupert Murdoch ponovo ljubi: Snimljen kako uživa na plaži s 25 godina mlađom ženom

Magnat ne miruje, pa je ni pola godine nakon razvoda od Jerry Hall otišao na odmor na Barbados s novom družicom.

Svježe razvedeni američko-australski poslovni magnat Rupert Murdoch ni u svojoj 91. godini ne odustaje od ljubavnog života: fotografi su ga uhvatili na odmoru u ženskom društvu. Vremešni milijarder uživao je na Barbadosu sunčajući se i plivajući s 25 godina mlađom Ann-Lesley Smith, radijskom voditeljicom i nekadašnjom policijskom kapelanicom, udovicom country zvijezde i vlasnika trinaest TV postaja Chestera Smitha.

image

Dvojac je nakon samo dva mjeseca veze krenuo na zajednički odmor

CHRISBRANDIS.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kupanac i večerica

Par se upoznao u studenome i već su se nakon dva mjeseca zajedno otputili na topli karipski otok na poziv još jednog milijardera, Britanca Anthonyja Bamforda, predsjednika uprave multinacionalke JCB. Večerali su na javnoj plaži, a Ann-Lesley Smith je za tu prigodu odjenula upečatljiv žuti bikini i pareo u jednakoj boji. Oko vrata je nosila dijamantno raspelo.

image

Ann-Lesley je imala vrlo atraktivan outfit za plažu

CHRISBRANDIS.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Izgledao je vrlo sretno

Rupert Murdoch vjenčavao se i razvodio četiri puta – posljednji razvod od nekadašnje manekenke Jerry Hall službeno je finaliziran prije manje od šest mjeseci. Prije Jerry bio je u ozakonjenim vezama s bivšom stjuardesom Patricijom Booker od 1956. do 1967., s novinarkom Annom Torv od 1967. do 1998. te s 38 godina mlađom poduzetnicom Wendy Deng od koje se razveo prije deset godina.

image

Prijatelj je izjavio da je magnat s novom družicom izgledao vrlo sretno

CHARLIE PITT@246PAPS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ann-Lesley iza sebe za sada ima dva braka. Prvi je bio nesretan, jer je živjela s nasilnikom, nakon čega se okrenula vjeri i postala dobrovoljna policijska kapelanica. Brak s Chesterom bio je puno sretniji, čak su zajedno snimili i album Captured by Love, no country pjevač je umro od srčanog udara 2008. godine.

Hoće li za Ruperta i Ann-Lesley ponovo zvoniti svadbena zvona? Možda, jer magnatov je prijatelj izjavio kako je "gospodin Murdoch izgledao vrlo sretno".

Linker
16. travanj 2024 02:26