u njegovom stilu

Ryan Reynolds čestitao Blake rođendan i među fotke podvalio jednu nimalo laskavu

Poželio je supruzi sretan 35. rođendan i priredio joj spačku, objavio je kako izgleda s listom kelja na licu.

Rođendanske čestitke holivudskog glumca Ryana Reynoldsa postale su zlatni primjer onoga što žene žele ugledati na profilu voljenog muškarca kada im je rođendan. Ni ove godine, kad je njegova supruga Blake Lively 25. kolovoza proslavila 35. rođendan, nije iznevjerio očekivanja. Uputio joj je čestitku koja topi srca, slide show fotografija najboljih trenutaka njihovog braka. Ima ih mnogo jer su se vjenčali prije gotovo deset godina, otkad slove za najomiljeniji (i najskladniji) holivudski par.

"Sretan rođendan, @blakelively. Ti si spektakularna. Još uvijek nisam siguran jesi li izronila iz moje mašte ili si stvarna", napisao. Kako su spačke dio njihovog odnosa - oboje su jako duhoviti i vole se javno zafrkavati - ubacio je u čestitku i ne baš laskavu fotografiju supruge s listom kelja na licu. Jednom prilikom toliko je čvrsto zaspala da nije odolio a da je ne malčice ne ‘ukrasi‘ i pohvali se uspjehom na društvenim mrežama.

Otkako su se 2010. upoznali na snimanju filma "Green Lantern" o superherojima iz DC svemira, kemija između Blake i Ryana mogla se rezati škarama. Iste godine glumac je podnio zahtjev za razvod od svoje tadašnje supruge Scarlett Johansson, a Blake je prekinula s Pennom Badgleyjem, kolegom iz serije iz "Gossip Girl" koja ju je proslavila. Tvrde da su prohodali u listopadu 2011. kad su oboje postali slobodni, no malo tko im vjeruje. Kako god bilo, kruna njihove ljubavi su tri kćeri Inez, James i Betty, a roditeljstvo ih je još više povezalo. Primjerice, tijekom zatvaranja u Americi, on joj je bojao kosu, što su ovjekovječili na društvenim mrežama.

"Primamo predbilježbe za slobodne termine", našalila se glumica tom prilikom.

Uoči ovogodišnje proslave rođendana sa suprugom i kćerima, otišla je u Disneyland na provod sa sestrom Robyn. Naime, kad u zabavni park vodi kćeri i supruga, atrakcije biraju djeca i Ryan. Ovaj put dala si se oduška na ženskom izlasku, a kako im je bilo, objavila je na društvenim mrežama.

Linker
23. travanj 2024 23:30