sretna vijest

Sajsi MC osam mjeseci skrivala trudnoću, njen trbuščić iznenadio sve na dodjeli nagrada

"Znam se dobro obući da se to ne vidi i znam na koju stranu treba stati kad se fotografiram", rekla je novinarima uz smiješak.

Sajsi MC, jedna od omiljenih regionalnih reperica, osam je mjeseci uspješno od javnosti skrivala da je trudna. Sretnu vijest otkrila je sinoć, kad je u crnoj uskoj haljini prošetala crvenim tepihom MAC nagrada u Beogradu.

S obzirom na to da nitko nije očekivao njen trudnički trbuščić, on je postao vijest dana, a iznenađeni novinari pitali su je kako je uspjela sakriti tu informaciju od njih.

image

Njen trudnički trbuščić postao je vijest dana

AMIR HAMZAGIC/ATA IMAGES/PROFIMEDIA

"Znam se dobro obući da se to ne vidi i znam na koju stranu treba stati kad se fotografiram", rekla je uz smiješak i dodala da nije planirala obznaniti trudnoću na dodjeli MAC nagrada, ali se tako poklopilo.

Otkrila je i da su je mučnine mučile u prva tri mjeseca trudnoće, ali nastavila je raditi punom parom.

"Trudnoća promijeni ženu. Nitko te ne može na ovo pripremiti i objasniti ti dok ne dođeš u ovo stanje. Smirenija sam", otkrila je i priznala da ne zna spol bebe jer se želi iznenaditi.

Zasad nije pripremila dječju sobicu jer je imala puno posla u posljednje vrijeme, a priznala je i da još uvijek nema ideju kako nazvati bebu.

image

Još uvijek ne zna spol bebe jer se želi iznenaditi

AMIR HAMZAGIC/ATA IMAGES/PROFIMEDIA

Novinarima je otkrila i da je planirala nastupiti na ovogodišnjoj Beoviziji, no kad je shvatila da je u ožujku, osim tog natjecanja, i njen termin porođaja zaključila je da je ove godine bolje da sudjeluje samo kao autorica prijavljene pjesme. Na pitanje hoćemo li je onda vidjeti sljedeće godine na pozornici Beovizije, odgovorila je: "Ako mi beba ne bude oduzimala puno vremena".

Sajsi se 2021. godine u tajnosti udala za Marka Trmčića Krsmu, člana grupe JNA iz Beograda. Vijest da je izgovorila sudbonosno da tada je obznanila fotografijom na Instagramu.

Linker
24. travanj 2024 23:01