Poznati i Valentinovo

 INSTAGRAM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Romantične objave

Samo ljubav: Ovako su poznati Hrvati, ali i svjetske zvijezde obilježile Valentinovo

Većina poznatih iskoristila je društvene mreže kako bi svojim partnerima ili partnericama čestitala Dan zaljubljenih. Uz fotografije s vjenčanja, tu su se našle i ostale romantične objave parova, ali i pokoja želja.

Većina poznatih iskoristila je društvene mreže kako bi svojim partnerima ili partnericama čestitala Dan zaljubljenih. Uz fotografije s vjenčanja, tu su se našle i ostale romantične objave parova, ali i pokoja želja.

Valentinovo je dan u godini posvećen zaljubljenima, ali i onima koji su, nakon što su pronašli pravu osobom, već dugo dio te posebne priče. Mnogi smatraju kako povodom Dana zaljubljenih nije nužno potrebno partneru "skinuti zvijezde s neba", nego je i malena simbolična objava na društvenim mrežama dovoljna kako bismo drugoj strani dali do znanja koliko su nam važni. Iako to ne vrijedi za sve, brojni poznati Hrvati, ali i strane zvijezde na Instagramu su objavili pokoju fotografiju i svojoj partnerici ili partneru poručili koliko ih vole.

Glumica Nataša Janjić Medančić tako je objavila dirljivu romantičnu fotografiju sa svojim suprugom Nenadom, liječnikom uz opisom "Sretno Valentinovo! Tko uspije da je svaki dan, taj je pobjednik" te tako dala naslutiti da ona i njezin odabranik ne čekaju Dan zaljubljenih da bi jedno drugome pokazali da se vole.

Duhovitom objavom oglasila se i pjevačica Maja Šuput koja je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija supruga Nenada Tatarinova koji u ruci nosi ogroman buket crvenih ruža. "Nadam se da je s ovim mega buketom krenuo doma", napisala je u opisu objave koja je prilično nasmijala njezine pratitelje.

Dan zaljubljenih na društvenim je mrežama suprugu i glumcu Marku Petriću čestitala zagrebačka plesačica Valentina Walme objavivši romantičnu fotografiju s njihovog vjenčanja iz 2023. godine uz simboličan opis "Sretno Walmetinovo".

Sandra Perković Elkasević koja se na Silvestrovo 2023. godine udala za dugogodišnjeg trenera i životnog partnera Edisa Elkasevića, objavila je fotografiju njihovog posebnog dana s još posebnijim opisom. "Pronađite nekoga tko vas nasmijava, dopušta vam da budete blesavi i budete uvijek ono što jeste! Volim te", napisala je atletičarka.

Osim domaćih zvijezda, emotivne objave na društveni mrežama svojim partnerima i partnericama odlučili su podijeliti i svjetske zvijezde. Tako je glumica Catherine Zeta-Jones svome suprugu, također glumcu Michaelu Douglasu posvetila video sa zajedničkim fotografijama, ali i fotografijama njihove obitelji.

"Sretno Valentinovo mojoj ljubavi Michaelu", napisala je 54-godišnja oskarovka koja je s Douglasom u braku 23 godine.

Darom za Valentinovo koji je dobila od supruga Toma Kraulitza na Instagramu se pohvalila manekenka Heidi Klum. U opisu videa u kojem jedva pridržava ogroman buket crvenih ruža napisala mu je i kratku, romantičnu posvetu. "Sretno Valentinovo! Volim te Tom."

Proslavljeni bivši nogometaš David Beckham čestitao je svojoj supruzi Victoriji Beckham Dan zaljubljenih romantičnom fotografijom na kojoj se ljube, a brojne pratitelje posebno je raznježio dirljivom porukom koju joj je posvetio. "Sretan rođendan nevjerojatnoj ženi, majci i najboljoj prijateljici. Volim te", napisao je romantični David.

Linker
26. travanj 2024 15:22