PROFIMEDIA
Suradnja iz snova

Samo par sati prije hospitalizacije, Madonna je snimala pjesmu s poznatom pjevačicom

Prije nego što je pronađena bez svijesti i prevezena u bolnicu, legendarna pjevačica navodno je bila u studiju gdje je radila na novoj glazbi s još jednom pop ikonom.

Prije nego što je pronađena bez svijesti i prevezena u bolnicu, legendarna pjevačica navodno je bila u studiju gdje je radila na novoj glazbi s još jednom pop ikonom.

Otkriveno je da je 64-godišnja Madonna radila na tajnom projektu s poznatom pjevačicom Katy Perry prije nego što je završila na intenzivnoj njezi ranije ovog tjedna. Ispostavilo se da je Madonna snimala nove pjesme prije ozbiljne bakterijske infekcije zbog koje je morala odgoditi turneju.

Naime, kako bi obilježila 40 godina karijere, Madonna je radila na posebnom projektu za koji je angažirala pomoć 38-godišnje Katy Perry. Govoreći za The Sun, izvor je otkrio da je Madonna velika obožavateljica pjevačice i da se jako veselila što će konačno raditi zajedno na novoj pjesmi. Samo nekoliko sati prije nego što je hitno prebačena u bolnicu, činilo se da bi joj se dugogodišnja želja o zajedničkoj suradnji konačno mogla ostvariti.

Iako se osjećala loše, Madonna je navodno bila u studiju s Katy Perry. "Očito je sada sve stavljeno na čekanje, ali činjenica da je bila u studiju s Katy samo nekoliko sati prije nego što je hitno odvezena na intenzivnu njegu pokazuje koliko je bila odlučna nastaviti dalje unatoč tome što se nije osjećala dobro", objasnio je izvor.

Ova vijest dolazi nakon što je blizak prijatelj kraljice popa za Page Six otkrio da se pjevačica preopterećuje jer želi konkurirati kolegama na glazbenoj sceni, ali da zaboravlja da je puno starija od njih i da ima dugu povijest ozljeda. Nada se da će pjevačica nakon ove loše zdravstvene situacije konačno uzeti predah.

Linker
26. travanj 2024 23:49