Minglanje

Samo prijatelji? Dobro raspoložena Shakira u društvu Toma Crusiea

Glazbenica se dobro provodila u društvu holivudskog glumca, pa su oboje sa smiješkom pozirali okupljenim fotografima.

Nogometaš Pique nedavno je snimljen u zračnoj luci u izdanju koje je iznenadilo javnost - umoran i neobrijane brade, činilo se kao da je nabacio nekoliko kilograma. Takvi medijski napisi s druge strane zaobilaze njegovu bivšu partnericu, pjevačicu Shakiru, s kojom je prekinuo nakon 12 godina ljubavi. Ona je naime primila Billboardovu nagradu za "ženu godine", kao prva Latino dobitnica te nagrade u povijesti, a nekoliko dana nakon toga snimljena je u društvu glumca Toma Cruisea, što je raspametilo obožavatelje koji su se zapitali - postoji li između njih nešto više od prijateljstva?

Shakira i Cruise su se družili na utrci Formule 1, a zatim i u VIP loži. Obožavateljima se čini kako njih dvoje čine sjajan par, barem za njezin "oporavak" nakon duge veze s Piqueom, s kojim je prekinula nakon što se saznalo za njegovu aferu s 23-godišnjom Clarom Chiom Marti. I zvijezda filma "Top Gun" iza sebe ima propalu vezu, s glumicom Hayley Atwell.

image
DPPI/AFP/PROFIMEDIA

Shakira se inače nakon prekida s Piqueom i prepucavanja koje se odvijalo u javnom prostoru nekoliko dana, preselila iz Barcelone u Miami, sa sinovima Milanom i Sashom. Nakon primanja nagrade za "ženu godine", Shakira se još jednom osvrnula na propalu vezu s nogometašem i sve ono što je naučila nakon toga.

image

Shakira i Gerard Pique 2014.

JOSEP LAGO AFP

"Nije važno je li netko vjeran ili nije, ono što je najvažnije je ostati vjeran sam sebi. Dođe vrijeme u životu svake žene kada više ne ovisi o tuđoj ljubavi i prihvaćanju. Potraga za onim drugim zamijenjena je potragom za samom sobom, željom da bude autentična", kazala je Shakira i napomenula da ju je glazba držala i onda kad joj je bilo najteže.

Linker
23. travanj 2024 01:47