Zagljaji na ulici

Samo prijatelji ili nešto više? Irina Shayk je u društvu misterioznog muškarca

O ljubavnom životu slavne manekenke stalno se nagađa, a ona je unatoč svim glasinama i dalje sretna - sama.

Ovoga proljeća ruska manekenka Irina Shayk u nekoliko navrata je viđena u društvu glumca Leonarda DiCaprija, pa su medijima već počele cirkulirati vijesti kako se rodila nova ljubav između slavnih zvijezda. No, Leonardo, kao i Irina, ne ulazi u ljubavnu vezu tako lako, a čini se da je dvojac razvio samo dobro prijateljstvo zbog čega su zajedno bili u Cannesu kao i na glazbenom festivalu Coachella.

Irina Shayk sada je viđena u društvu nepoznatog muškarca s kojim je izmijenila zagrljaje, zbog čega se krenula nagađanja o njezinom ljubavnom statusu. Naravno, moguće je da je Irina bila u društvu dobrog prijatelja ili suradnika s kojim se srdačno pozdravila - u svakom slučaju, fotografije su privukle pažnju javnosti.

image
GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Irina je, kao i njezin prijatelj, bila ležerno odjevena - u crnu modnu kombinaciju s jednostavnim topom bez rukava, bermudama i poželjnim adidas Samba tenisicama. Irina je inače, i dalje u dobrim odnosima s bivšim suprugom i ocem njezine kćeri Lee De Siene - Bradleyjem Cooperom. Njihova kći je 21. ožujka proslavila šesti rođendan, a Bradley i Irina nikad nisu potvrdili, ali niti demantirali glasine da nakon prekida 2019. razmišljaju o novom početku i obnovi veze.

image
GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
08. travanj 2024 06:39