Opušteno izdanje

Samo su je rijetki prepoznali: Nicole Kidman bježala od valova i uživala u druženju s obitelji

Oskarovka tradicionalno praznike provodi u Australiji gdje je odrasla i gdje se osjeća sasvim opušteno što se može vidjeti i na snimljenim fotografijama.

Iako je Nicole Kidman još uvijek dio holivudske glumačke elite i hvaljena glumica s mnoštvom nagrada, uključivši i Oscara, posljednjih godina sve u fokusu javnosti češće je njezin izgled nego glumački talent. Glumica je ovih dana sa suprugom, slavnim glazbenikom Keithom Urbanom i njihovom kćeri Faith snimljena na plaži u Sydneyu gdje tradicionalno provode novogodišnje praznike s obzirom na to da je Nicole tamo odrasla i tamo joj živi obitelj.

image

Sretna obitelj na plaži, nedostaje im samo druga kćer Sunday

BACKGRID/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Posljednjih godina više se govori o njezinom izgledu nego o glumi

BACKGRID/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No rijetki su na pješčanoj plaži prepoznali slavnu glumicu u ženi koja je bježala od valova i skrivala se od sunca u kupaćem kostimu s dugim rukavima. Slavna glumica nikada nije voljela pričati o svom izgledu, 2008. je zanijekala bilo kakve estetske zahvate,a tri godine kasnije priznala je da je kratko koristila botox, no da je prestala s time.

image

Glumica s kćerkom Faith koja je od nje naslijedila svjetlu put Faith

BACKGRID/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mnogi njezini filmski fanovi žale zbog njezine fizičke transformacije i ističu da je njezina prirodna ljepota nevjerojatna, no kako je rekla i njezina kolegica Meg Ryan, teško se nositi s holivudskom presijom vječne mladosti, a jako je malo je onih velikih, samouvjerenih i talentiranih poput Meryl Streep s kojom su Nicole Kidman često uspoređivali.

Linker
15. travanj 2024 03:08