samo s ostalima

Samo u grupi: Olivia i Harry nisu htjeli pozirati skupa na premijeri

Usred drame oko ‘Don‘t Worry Darling‘, par je pozirao odvojeno na premijeri filma u New Yorku, dok su Florence Pugh i Chris Pine propustili događaj zbog drugih obveza.

Redateljica i glumica Olivia Wilde te glazbenik i glumac Harry Styles ponovno su izbjegli zajedničko poziranje na premijeri svog filma Don’t Worry Darling u New Yorku. Upoznali su se na filmskom setu 2020. a krajem iste godine započeli su vezu.

Na crvenom tepihu i ovog su puta pozirali solo. Na grupnim fotografijama također su stajali daleko jedan od drugoga, baš kao što su bili na Venecijanskom filmskom festivalu ranije ovog mjeseca. Ipak, fotografi su uhvatili par kako čavrlja dok su prolazili jedno pored drugog na crvenom tepihu.

U međuvremenu, druge dvije zvijezde filma, Florence Pugh i Chris Pine, nisu mogle prisustvovati premijeri. Florence je bila u inozemstvu te snimala Dinu 2, dok je Chris bio u produkciji za projekt u Los Angelesu. Glumci su se pobrinuli poslati videoporuku obožavateljima na premijeri, ali njihov izostanak dolazi nakon glasina o napetim odnosima između glumaca.

image

Olivia Wilde

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uglavnom, glasine o svađi između Olivije i Florence kruže mjesecima. Dok je Florence šutjela o drami, Olivia je pohvalila Florencein nastup u filmu.

image

Za Florence Pugh su scene seksa s Harryjem Stylesom
bile nešto o čemu ne vrijedi pričati

SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET

"Florenceina izvedba u ovom filmu je odlična", rekla je Olivia za Vanity Fair.

"Jednostavno ne mogu vjerovati da su se mediji radije usredotočili na neutemeljene glasine i tračeve, čime su zasjenili njezin talent. Ona zaslužuje više od toga. Kao i ovaj film na kojem su svi naporno radili", dodala je.

image

Olivia Wilde

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Drama oko filma prelila se i na Olivijin osobni život nakon što je objavila svoju vezu s Harryjem na početku 2021., svega nekoliko tjedana nakon što je objavljeno da se rastala od Jasona Sudeikisa. Olivia je inzistirala na tome da su se ona i supruge rastali nekoliko mjeseci prije nego su objavili tu vijest, no mnogi su je optuživali da je ostavila Jasona zbog Harryja. I u intervjuu za Vanity Fair uzvratila je na ove glasine, te ih nazvala "potpuno netočnima" i objasnila da je njezina veza s Jasonom zapravo završila na početku pandemije koronavirusa.

image

Olivia Wilde s uručenim papirima tijekom javnog govora

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA VALERIE

Drama između njih dvoje se pojačala kada je Olivia promovirala Don’t Worry Darling na CinemaConu u travnju, a Jason joj je uručio papire za skrbništvo dok je držala govor pred gomilom ljudi. Dok su izvori bliski Jasonu inzistirali na tome da on nije znao da će joj papiri biti uručeni na tako javan način, Olivia u to ne vjeruje.

"Nisam bila šokirana", priznala je. "Postoji razlog zašto nisam ostala u toj vezi", dodala je.

Linker
25. travanj 2024 18:00