sretna veza

Samozatajna manekenka više ne skriva da ljubi Lovru Majera

Otkako su se domaći mediji posljednjih tjedana raspisali o njihovoj vezi, lijepa Zagrepčanka sve češće objavljuje Lovrine slike na svojem Instagram profilu.

U povijesnoj pobjedi Hrvatske i Brazila prošlog petka na Svjetskom prvenstvu u Katru svoj je doprinos dao i mladi veznjak Lovro Majer. Uoči četvrtfinalne utakmice u Dohu je stigla njegova djevojka, zagrebačka manekenka Paula Puškaš te ga bodrila s tribina stadiona Education City odjevena u dresu s njegovim brojem sedam.

Pauli je u Katru društvo pravila prijateljica i kolegica Ivana Vukušić, a čini se kako se u ondje nije dugo zadržala jer je u ponedjeljak na društvenim mrežama objavila fotografiju s Adventskog sajma u Rennesu u Francuskoj.

image

Paula je magistrica ekonomije

JOHN PAVLISH

Naime, Lovro je u kolovozu 2021. godine potpisao petogodišnji ugovor s prvoligašem Stade Rennais FC, a prije nekoliko mjeseci u Francuskoj mu se pridružila Paula. Par je dosad svoju ljubav skrivao od očiju javnosti, no otkako su se domaći mediji posljednjih tjedana raspisali o njihovoj vezi, lijepa Zagrepčanka sve češće objavljuje Lovrine slike na svojem Instagram profilu.

image

Zbog ljubavi se preselila u Francusku

PROMO

Tako je u petak nakon pobjede nad Brazilom objavila nekoliko Instagram Storyja s njegovim fotografijama, na kojima ga je tagirala i ostavila emotikon srca.

Inače, Paula je magistrica ekonomije te je zaposlena u multinacionalnoj kompaniji, a pojavljivala se u brojnim domaćim modnim editorijalima, kampanjama i revijama.

Linker
18. travanj 2024 08:57