VIDITE LI SLIČNOST?

Samozatajna sestra Jelene Rozge prvi put snimljena u javnosti: ‘Vodimo sasvim drugačije živote‘

Julija Rozga Ćuk posvećena je obiteljskom životu i ne voli se eksponirati, a dosad u medije nije dospjela niti jedna njezina slika.

Rijetko tko, osim najzagriženijih fanova Jelene Rozge, zna kako splitska pjevačica ima godinu i pol stariju sestru. Julija Rozga Ćuk majka je dvoje djece, Lee i Noe, te je posvećena obiteljskom životu. Ovog je tjedna Julija po prvi puta snimljena na javnom događanju, a dosad u medije nije dospjela niti jedna njezina slika jer se ne voli eksponirati.

image

Julija Rozga Ćuk i Mirela Kokan

JOHN PAVLISH

Julija je snimljena na predstavljanju nove mirisne kreacije u splitskoj poslovnici niche parfumerije Top, čiji je vlasnik Borut Mihalić. Pozirala je s tamnim naočalama na licu u društvu prijateljice.

Jelenini roditelji Marija i Ante velika su joj podrška te ih se često može vidjeti na njezinim nastupima, a sa sestrom Julijom također je u dobrim odnosima. U intervjuu za RTL Exkluziv svojedobno je ispričala kako njih dvije vode sasvim drugačije živote, a tom je prilikom progovorila i o nećakinji Lei.

image

Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom

MARKO TODOROV CROPIX

"Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način život. Moja nećakinja je moja prijateljica s kojom se svaki dan čujem, puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna i kad sam sretna i kad sam tužna i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena. Totalno imamo drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok...", rekla je.

Linker
12. travanj 2024 15:41