O PRVOM BRAKU

Sandi Cenov se prisjetio: ‘Kad sam ženio Branku Bebić, moja majka je plakala od tuge‘

Čim je čula Sandijevu pjesmu "Žena budi mi ti", lijepa misica je prihvatila njegovu prosidbu, iako su izlazili svega nekoliko tjedana.

Pjevač Sandi Cenov devedesetih je bio jedna od najvećih domaćih zvijezda. Glazbenik i misica Fani Čapalija bili su "it" par tadašnje scene, no njihova je veza potrajala svega nekoliko mjeseci. Tada je njegovo srce ukrala jedna druga poznata ljepotica, Metkovka Branka Bebić (danas Krstulović), koja se 1994. okitila titulom Miss Europe. Sandiju nije bilo lako osvojiti Branku, a nakon svega nekoliko tjedana "hodanja" odlučio ju je zaprositi - pjesmom.

image

Branka Bebić

RANKO SUVAR/CROPIX

"To je bio takav trenutak da ona nije vjerovala da ja mislim ozbiljno. Pratio me glas zato što je prije nje bila Miss Hrvatske Fani Čapalija i isto smo tu nešto bili u vezi i onda je to bilo blesavo da je opet Miss", ispričao je Sandi prisjećajući se svojih hitova u IN Magazinu.

Čim je čula pjesmu "Žena budi mi ti", Branka je prihvatila prosidbu. Cenov je otkrio kako je na njihovom vjenčanju njegova majka plakala od tuge, dok je kad se drugi put ženio plakala od sreće.

image

Sandi Cenov i supruga Ilina

BORIS KOVACEV/CROPIX

"Da, zato što su tu i neka vremenska ograničenja, bio sam stvarno mlad, premlad, i ona je bila premlada, srljali smo u to kao neki ludi klinci koji sve znaju u životu. Mama je jednostavno osjećala da to neće biti to, ali naravno da mi to nikad nije mogla reći. Mi smo zapravo oboje tada bili toliko pod lupom javnosti da ništa nismo mogli bez javnosti", rekao je Cenov.

Istaknuo je kako njegova pjesma "Branka" nije bila posvećena njegovoj prvoj supruzi, nego ju je inspirirao hit "Ej Branka, Branka" Tome Zdravkovića. "Vjerojatno najljepše iskustvo mi je druženje s Đorđom Balaševićem. Sjećam se kad sam snimio pjesmu Ej Branka, Branka da mi je Đole rekao: ‘Moraš biti ozbiljan komad budale da snimiš takvu pjesmu nakon što ste već toliko godina rastavljeni‘", ispričao je Cenov, koji je od 2006. godine u sretnom braku sa zagrebačkom odvjetnicom Ilinom.

Linker
05. ožujak 2024 13:44