Sandra Bullock

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Iskra se ugasila

Sandra Bullock stavila vezu ‘na led‘, prijatelji ne očekuju pomirenje s markantnim fotografom

‘Svi su znali da on želi ozakoniti vezu sa Sandrom, ali ona nije imala za tim potrebu. Kako je vrijeme prolazilo, tako je ta razlika u stavu postajala sve veći problem‘, otkrio je dobro obaviješten izvor.

‘Svi su znali da on želi ozakoniti vezu sa Sandrom, ali ona nije imala za tim potrebu. Kako je vrijeme prolazilo, tako je ta razlika u stavu postajala sve veći problem‘, otkrio je dobro obaviješten izvor.

Glumačka zvijezda Sandra Bullock i njezin partner, fotograf Bryan Randall, stavili su vezu „na led”, nakon što su prošle godine uzeli neko vrijeme i počeli živjeti razdvojeno kako bi vidjeli na čemu su. Upućeni izvor tvrdi da se 59-godišnja Sandra možda nada „nekoj vrsti čuda” i da će ona i 57-godišnji Bryan riješiti teškoće u vezi nakon dugog perioda hlađenja, doznao je US Weekly, no šanse za pomirenje na „dugom su štapu”, jer je veza, koja je imala uspone i padove, u jesen prošle godine ušla u veliku krizu.

Sandra i Bryan upoznali su se na njegovom poslu; ona ga je 2015. angažirala da fotografira rođendan njezinog sina Louisa kojeg je usvojila 2010. Uz njega ima i kćer Lailu koju je usvojila pet godina kasnije. U kolovozu 2015. mediji su objavili da Bullock i Randall izlaze, a ljubav, koju su uspjeli držati dalje od svjetla reflektora, u prvo je vrijeme cvjetala.

image

Strastveni poljubac para snimljen prije dvije godine

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

„On je muškarac koji joj uvijek otvara vrata i pridržava jaknu. Brine se za nju na sve prave načine i ona se osjeća voljeno i cijenjeno cijelo vrijeme”, posvjedočio je za US Weekly Sandrin prijatelj u studenom 2017. Dvije godine kasnije doznalo se da „Sandra voli Bryana i njihov zajednički život”, ali da nije spremna za brak. „Savršeno je zadovoljna vezom kakva jest”, otkrio je insajder tada.

Zvijezda „Gravitacije” prštala je u to vrijeme zadovoljstvom. U rijetkom otkrivanju djelića intimnog života gostujući u sada zamrznutom podcastu Jade Pinkett Smith, „Red Table Talk”, potvrdila je da je sretna zbog toga što su ona i Bryan partneri, a ne supružnici. „Prošla sam kroz proces razvoda. Sada sam našla ljubav života. Imamo dvoje predivne djece, zapravo troje, tu je i njegova kći Skylar. To je najbolje što mi se ikada dogodilo. Stvarno mi nije potreban papir da bih bila odana partnerica i odana majka”, rekla je tada. Kasnije je Bryana opisala kao „sveca” i „uzor kakav bi voljela da njezina djeca imaju dok odrastaju”.

image

Bryan Randall sa Sandrinom usvojenom djecom Louisom i Lailom

LIESANGELES/FIA PICTURES/FIA/PROFIMEDIA

Uslijedila je objava u ožujku 2022. kojom je oskarovka dala svima do znanja da uzima stanku od glume kako bi se posvetila majčinstvu. Unatoč tome, mišljenje o braku nije promijenila i to je pridonijelo stvaranju napetosti u odnosu s Randallom. „Svi su znali da on želi ozakoniti vezu sa Sandrom, ali ona nije imala za tim potrebu. Kako je vrijeme prolazilo, tako je razlika u stavu postajala sve veći problem”, otkrio je izvor.

Randall se iselio iz njihovog doma krajem 2022., ali je ostao „uvelike prisutan u životima djece”, tvrdio je poznavatelj prilika. Glumičin predstavnik tada je demantirao glasine o razlazu i rekao kako ta veza nije završila, a s treće se strane moglo čuti da Bryanu nije bilo lako nositi se s time da ga javnost doživljava kao „gospodina Bullocka”, a pogotovo mu je to smetalo kad je vezu nagrizla kriza. Iako se početkom ove godine par ponovo zbližio na neko vrijeme, nastavili su živjeti razdvojeno i čini se da raskid nije „poboljšao” vezu. Neki Sandrini prijatelji strahuju da je veza s Randallom nepopravljiva, jer je romantična iskra između njih dvoje nestala.

Linker
28. travanj 2024 16:04