Sandra Perković

 Matea Senčić Smolčar/ Cropix
PREKRASNA

Sandra Perković otkrila da slavi, pogledajte divnu haljinu: "Rekla sam da, da, da"

Naša najtrofejnija atletičarka broji sitno do udaje za svog dugogodišnjeg partnera Edisa Elkasevića.

Naša najtrofejnija atletičarka broji sitno do udaje za svog dugogodišnjeg partnera Edisa Elkasevića.

Atletičarka Sandra Perković otkrila je da slavi i to u Istri, na imanju Meneghetti Wine Hotel & Winery. Uz fotografiju na Instagramu objavila je "Rekla sam da, da, da", dok na fotografiji sjedi sva u bijelom pa se dalo naslutiti kako se radi na vjenčanju. Ipak, u hashtagovima je otkrila da je i dalje buduća mlada (bride to be) pa se očigledno radi o djevojačkoj zabavi.

Sportašica je za slavljeničku večer odabrala jednostavnu, slip haljinu koju je "začinila" sandalama s detaljem perja, a u kosi je imala mini veo. Make-up je bio minimalistički, s naglaskom na usnama, a s njihovim tonom spojila je i nijansu laka na noktima. U skladu s cijelim minimalističkim lookom bio je i nakit - nanizala je narukvice i odabrala dugačke naušnice.

Sandra Perković i Edis Elkasević zaručili su se početkom godine, odnosno, kako je otkrila, u Novu 2023. ušla je sa zaručničkim prstenom na ruci.

Kako je otkrila za Gloriju 2020. godine, već je tada imala viziju kako bi vjenčanje trebalo izgledati.

"Vjenčanicu će mi dizajnirati Aleksandra Dojčinović, a iako bih htjela intimniju svadbu, imam toliko dragih ljudi da se broj popeo već na 250. Zamišljam neku istarsku stanciju, domaću glazbu i slavlje do zore - dok zadnja osoba ne ode s plesnog podija", izjavila je tada.

Par se upoznao kad je njoj bilo 15 godina, godinu dana kasnije on joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se osjećaji te su započeli jednu prekrasnu ljubavnu priču. Iako nisu uvijek željeli pričati o svojoj ljubavi, Sandra je početkom 2022. emotivnom objavom otkrila koliko je Edis utjecao na njen život.

"Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobjedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne.

Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno!

image

Sandra Perković i Edis Elkasević 2017. godine

Vedran Peteh/ Cropix

Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam deset godina zajedništva, ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke", poručila je.

Iako se prije više od četiri godine neko vrijeme šuškalo da su prekinuli jer nisu objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, Sandra je to demantirala, rekavši da je Edis jednostavno čovjek koji se ne voli slikati, a 2020. je za Gloriju otkrila i da je prednost imati ljubavnog partnera za trenera.

"U mom slučaju prednost. Edis je sa mnom i u lijepim i u ružnim trenucima, poznaje me i ne osuđuje. I kad nešto zabrljam, nikad mi to ne zamjera. Zajedno smo od 0 do 24 i na njega se uvijek mogu osloniti. Možda netko ne bi mogao provoditi toliko vremena sa svojim partnerom, ali u našem slučaju se pokazalo da parovi koji su zajedno u poslu lakše uspijevaju." U slobodno vrijeme vole putovati, družiti se s prijateljima ili kod kuće gledati filmove, a obožavaju i kuhati.

image
Matea Senčić Smolčar/ Cropix

"Edis radi odličan rižoto s teletinom, kao i steakove koje je naučio pripremati jer je pet godina živio u Americi", otkrila je Sandra i priznala da i kad se svažaju, što je rijetko, brzo se pomire.

"Možda jedan posto našeg vremena odlazi na svađu, a i to je najčešće zbog neke gluposti. Inače sam takva da, kad se s nekim posvađam, treba mi dvadesetak minuta da se smirim i onda kažem “sorry, nisam trebala”, pa život ide dalje. Ni Edis ni ja nismo zlopamtila, no imamo različite karaktere - on je smiren, ja temperamentna. I ja se trudim prilagoditi njemu, prihvatiti ga takvog kakav jest te uz njega biti bolja osoba." U tom intervjuu, Sandra je priznala i da bi voljela postati mama.

image
MARKO MISCEVIC/CROPIX

"Bilo bi idealno kad bih postala mama nakon što se Edis i ja vjenčamo. Nakon porođaja planiram nastaviti karijeru, kao i mnoge druge atletičarke, no treba vidjeti kako će se tijelo ponašati. Obožavam djecu, no tražim i disciplinu jer mi se čini da su današnji roditelji previše popustljivi. Moja mama Vesna nikad nije vikala na mene, dovoljno je bilo samo da me pogleda pa da se smirim. Najgora kazna bila mi je kad bih morala mirno sjediti za stolom dok se druga djeca igraju", otkrila nam je Sandra.

Linker
29. travanj 2024 06:14