PROFIMEDIA
Prekinula šutnju

Sarah Jessica Parker konačno rekla što misli o povratku Kim Cattrall ulozi Samanthe Jones

Svi su htjeli čuti što o povratku Kim Cattrall ulozi kultne Samanthe Jones ima za reći Sarah Jessica Parker. Konačno je prekinula šutnju.

Svi su htjeli čuti što o povratku Kim Cattrall ulozi kultne Samanthe Jones ima za reći Sarah Jessica Parker. Konačno je prekinula šutnju.

Ranije ovog mjeseca, potvrđena je vijest da je Kim Cattrall potajno snimila scenu za nadolazeću drugu sezonu HBO-ove serije "I tek tako...", nakon što je prethodno tvrdila da se nikada više neće vratiti ulozi Samanthe Jones. Kako navode strani mediji, u sceni ćemo vidjeti Carrie Bradshaw razgovara sa Samanthom preko telefona. Navodno je dio posljednje epizode koja će poslužiti kao "teaser" za treću sezonu iako ona još uvijek nije službeno potvrđena.

image
PROFIMEDIA

Sarah Jessica Parker, koja već dugi niz godina nije u dobrim odnosima s Kim, komentirala je povratak Samanthe i Aidana Shawa kojeg glumi John Corbett. "Doista smo razmišljali o načinima na koje smo pristupili likovima koji nisu bili prisutni, načinima na koje smo pozvali glumce nazad. Bilo je stvarno zabavno i uzbudljivo i svakako nostalgično. Ali prvenstveno je bilo puno radosti".

image
PROFIMEDIA

Kristin Davis, koja glumi Charlotte York Goldenblatt, objasnila je da Kimina epizodna uloga ne znači "razrješenje" svađe njezinog lika Samanthe s drugim djevojkama. “Mislim da ponekad stvarno imate prijatelje u životu koji su jako različiti od vas. I mislim da je to sjajno. Zar ne? I mislim da je to ono što je bilo sjajno u vezi nas četiri, jer očito je Charlotte ponekad imala stvarno drugačiju perspektivu od Samanthe, Carrie i Mirande", rekla je Kristin te dodala "Samo smo mislili da bi, znate, bilo zabavno za obožavatelje imati malo Samanthe jer znamo da im nedostaje, a ona je sjajan lik.”

Druga sezona serije "I tek tako..." kreće 22. lipnja na streaming platformi HBO Max, a isti dan će izaći čak dvije epizode.

Linker
26. travanj 2024 07:24