Kod Howarda Sterna

Sarah Jessica Parker progovorila o estetskim zahvatima i odgovorila na pitanja koja sve zanimaju

Slavna je glumica skromno izjavila da svoj izgled doživljava „pristojnim” te da se ne voli baš promatrati u ogledalu.

Glumica Sarah Jessica Parker, koja je utjelovila lik Carrie Bradshaw u legendarnom „Seksu i gradu”, a sada i u nastavku serije „I tek tako...”, gostovala je, u povodu emitiranja druge sezone, u radijskom showu uvijek provokativnog Howarda Sterna. U otvorenom razgovoru dotakli su se i estetske medicine, ali i toga što popularna glumica misli o svom izgledu. Skromno je izjavila da svoj izgled doživljava „pristojnim” te da se ne voli baš promatrati u ogledalu.

image

Sarah Jessica Parker otkrila je slušateljima da svoj izgled doživljava „pristojnim”

SCREENSHOT/YOUTUBE

Na otvoreno Sternovo pitanje je li radila face lift, botoks i „sve ostalo što druge dame rade”, 58-godišnja zvijezda je odgovorila kako je o svim tim postupcima razmišljala, no nerijetko se pita je li na takve procedure u svojim godinama jednostavno – zakasnila. „Često pitam ljude za mišljenje, je li prekasno ili nije, a oni me uvjeravaju da izgledam odmorno. No, kad bih to napravila sada, ne samo da bih izgledala odmorno, izgledala bih kao potpuno drugačije ljudsko biće”, rekla je.

Na Sternovo pitanje je li ikada razmatrala postupke koji daju dugotrajnije rezultate, Sarah Jessica odgovorila je da voli nekirurške procedure, kao što su postupci aparatima s laserom i drugim tipovima energije, ali kod nje „mjesta za face lift neće biti”. Na tretmane lica odlazi, kako je rekla, u dermatološku ordinaciju i uvijek joj je najteže izdržati prve četiri sekunde tretiranja aparatom koje su najbolnije. Kaže da je malo crvena poslije tretmana, no to je ne zabrinjava, jer napravila bi „bilo koji od tih postupaka”, rekla je i dodala: „Najozbiljnije mislim da sam propustila face lift. Onaj dobri, staromodni, koji se radi kad imaš 44 godine”, rekla je glumica kojoj se, kao i mnogim holivudskim ženama, bore i sijede vlasi gledaju pod povećalom.

image

Bore i sijede vlasi ženama se gledaju pod povećalom, upozorava Sarah

SCREENSHOT/YOUTUBE

„Naša industrija usmjerena je na mladost i želju da se zadrži određeni imidž. Pritisak je samo na ženama, ne i na muškarcima. Nije teško stoga razumjeti zašto ljudi, prvenstveno žene, s toliko pažnje brinu o izgledu. Kad je krenula prva sezona ‘I tek tako...‘ toliko je puno beskrajnih tekstova bilo o starenju i dostojanstvenom starenju. Spominjalo se kako imam sijedu kosu, što zapravo nemam, ali koga za to stvarno briga? A fotografiraju me s Andyjem Cohenom, čija je kosa gotovo potpuno sijeda i to nitko uopće ne spomene. Shvaćam koliko ženama mogu smetati sva ta govorkanja, komentari i mišljenja i prema tome mislim da nije pogrešno nešto učiniti za izgled. Ljudi bi trebali raditi sve što im pomaže da se osjećaju bolje kad napuste stan, iskreno to mislim”, zaključila je glumica.

Linker
21. travanj 2024 22:27