Koji glas

Scarlett Johansson ne sviđa se kako zvuči dok snima (lažne) orgazme

Bila je toliko gromoglasna na setu filma ‘Ona‘ da je njezin prijatelj i partner Joaquin Phoenix izjurio iz studija jer mu je bilo neugodno.

Najzanimljiviji detalji s filmskog seta uvijek isplivaju kad je snimanje davno završeno, pa je tako i holivudska glumica Scarlett Johansson u nedavnom gostovanju u podcastu "Armchair Expert" otkrila da je Joaquin Phoenix, njezin prijatelj i partner u filmu "Ona" - nevjerojatno sramežljiv.

Riječ je o znanstveno-fantastičnom hitu iz 2014. za koji je redatelj i scenarist Spike Jonze dobio nagradu Američke filmske akademije (za originalni scenarij). Radi se o tome da se Phoenixov lik, Theodore Twombly, zaljubljuje u svoju virtualnu asistenticu, Samanthu, čiji mu je glas nevjerojatno seksepilan.

Najzanimljiviji dio filma je kad Samantha doživljava virtualne orgazme, koji su - sudeći po reakciji Joaquina Phoenixa - bili itekako stvarni. Ili bolje rečeno, gromoglasni. Naime, glumcu je bilo toliko neugodno da je izjurio sa seta i zamolio za pauzu, prenosi Independent.

image

S prijateljem i kolegom Joaquinom Phoenixem.

-/THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA

"Bio je jako uzrujan. Napustio je studio i ostavio me da sama mučim i glasom pokušam dočarati orgazme. Rekla sam da to ne mogu raditi sama. Trebao mi je on, tražila sam da se vrati. Došao je, ali nakon pauze", ispričala je uz smijeh dodajući da se ni njoj nije svidio vlastiti glas prilikom "tog" trenutka.

"Nakon toga ne želiš čuti svoj glas ikada. Definitivno ne želite čuti kako zvučite kada doživljavate orgazam", zaključila je glumica.

Linker
24. travanj 2024 07:11