Mnogi će se složiti

Scarlett Johansson priznala koja joj je faza odgoja bila najgora: ‘Što god napraviš je krivo‘

Holivudska zvijezda je majka dvoje djece: kći ima osam i pol godina, a sin će uskoro navršiti dvije. Po njenom iskustvu prave drame počnu oko treće godine, kada dijete krene "šefovati".

Scarlett Johansson se priprema za najživahniju fazu svog mališana - treća godina djeteta. Glumica se nedavno otvorila o svom iskustvu majčinstva i onome što je naučila sa starijom kćeri. Johansson se prisjetila kako je izgledalo odgajanje sada osmogodišnje kćeri Rose Dorothy Dauriac, koju je dobila s bivšim suprugom francuskim novinarom Romainom Dauriacom.

"Treća je stvarno teška. Sjećam se svoje kćeri, ona sada ima osam i pol. Kada je imala dvije mislila sam: ‘Ovo je super. Ne znam o čemu svi pričaju‘. Onda je napunila tri, a ja kao da sam se našla u vezi punoj emocionalnog zlostavljanja. To je ludo", ispričala je Scarlett Johansson u podcastu "The Skinny Confidential Him & Her Podcast". Glumica je progovorila o izazovima majčinstva dok paralelno radi na karijeri u otvorenom razgovoru s voditeljima Lauryn Evarts Bosstick i Michaelom Bosstickom.

image

Scarlett Johansson majka je dovje djece

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Glumica je dodala da je njena kći u toj dobi imala "vrlo intenzivne emotivne promjene" i dosta je "šefovala", što nije očekivala od trogodišnjakinje. "Stalno je mijenjala raspoloženja. Ta jadna mala bića. Žao mi ih je. To mora biti jako naporno - stalno si ili gore ili dolje", dodala je glumica. Johansson je drugo dijete rodila u kolovozu 2021., sina Cosma dobila je u braku s Colinom Jostom. Po njoj je briga za male bebe mnogo manja briga. "Imati bebu je divno. Tako su slatke. Samo sjede, vole te i to je to. Od njih dobivaš samo ljubav, dok kad porastu i krenu hodati dobivaš mnogo tuge. Tako, što god napraviš nije dobro, a to je teško", kazala je. Iako se Cosmo približava svom drugom rođendanu, još nije sigurna hoće li on sestrinim stopama.

image

Glumica i suprug Colin Jost

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Na pitanje kako balansira majčinstvo i stalnu karijeru, brzo je odgovorila da - ne postoji balans. Umjesto toga ova majka dvoje djece stavlja obitelj na prvo mjesto i prema tome prilagođava radni raspored. Posljednjih godina to se najviše očituje u njenom razmatranju novih projekata - ako određena uloga podrazumijeva snimanje daleko od obitelji i to na dulji period, ili ju odbije ili organizira potreban smještaj i povede cijelu obitelj sa sobom.

Linker
06. ožujak 2024 04:33