Obiteljski problemi

Schwarzeneggerov izvanbračni sin: Polubraća ga ne žele vidjeti, a on je krenuo očevim stopama

Kada su kćeri i slavni zet holivudskog glumca te njegov sin iz afere s kućnom pomoćnicom prošetali odvojeno crvenim tepihom, bilo je jasno da je mladić nepoželjan.

Holivudska zvijezda Arnold Schwarzenegger i novi Netflixov direktor za akcijski sadržaj, na premijeru serije "Fubar" prve koju je snimio u četrdeset godina dugoj karijeri, stigao je u pratnji kćeri iz bivšeg braka - Christine i Katherine te njezinim suprugom, Chrisom Prattom. Među uzvanicima je bio i njegov izvanbračni sin Joseph Baena, no on je crvenim tepihom prošetao sam. Mnogima je taj, ne baš lijep prizor upao u oči, no 25-godišnji diplomant na Sveučilištu Pepperdine u Malibuu ponio se uljudno: pozirao je koliko je trebalo i potom se držao po strani. Bilo je jasno da ga polusestre ne žele u blizini, a još manje žele pozirati s mladićem. Između Josepha koji upadljivo nalikuje ocu te 33-godišnje spisateljice Katherine, njene dvije godine mlađe sestre Christine, glumice u usponu te svima znane filmske zvijezde, 43-godišnjeg Chrisa Pratta, kao da je stajao stakleni zid.

image

Na premijeri serije ‘Fubar‘ pozirao je s kćerima i zetom, Chrisom Prattom

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Njegov 75-godišnji otac iz bivšeg braka s novinarkom i spisateljicom Marijom Shriver ima dvije kćeri koje su podržale oca na premijeri i dva sina - Patricka i Crhistophera, a Josepha je dobio u aferi s Mildred Baenom. Ona je bila kućna pomoćnica obitelji bivšeg kalifornijskog guvernera. Dugo godina glumac nije želio priznati svog sina, sve dok sličnost jednostavno nije postala prevelika da bi se to ignoriralo pa je tako Joe tek sa 13 godina saznao da mu je Arnold otac. Upravo Joseph, naime, najviše nalikuje svojem slavnom ocu, ali sličnost nije vezana samo za izgled, već i uz životni stil - i on je, baš kao i Arnold Schwarzenegger posvećen sportu, odnosno bildanju, a odlučio se okušati i u glumačkoj karijeri. Na tom se putu, naravno, suočava s komentarima da je tu gdje je zbog svog oca.

image

Arnold Schwarzenegger suočen je s razdorom u obitelji

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Za mene je on najpametniji čovjek na svijetu i veliki mi je uzor, najveća inspiracija, ali volim sam proći kroz neke stvari. Srećom sam psihički dovoljno snažan da ne dopuštam da okrutni komentari utječu na mene. To je ono što sam, uostalom, stalno slušao - da se ne obazirem na komentare, na ono što ljudi govore", izjavio je nedavno Baena koji je jako vezan za oca s kojim često može biti viđen, a najradije uživaju u zajedničkim aktivnostima poput bicikliranja ili odlaska u teretanu. Na nedavnoj premijeri serije "Fubar" otkrio je i koji mu je savjet tata, poznat po akcijskim filmovima, dao.

"Glavna stvar koju mi uvijek kaže je da je sve u vježbanju, vježbanju i još malo vježbanja", s velikim osmijehom na licu otkrio je Joe kojeg ćemo uskoro moći gledati u filmu "Gunner" u kojem glumi s Morganom Freemanom i Lukeom Hemsworthom.

I dok je s ocem uspio izgraditi lijep odnos, njegove polusestre i polubraća ne žele imati posla s njime - ne prate ga na društvenim mrežama, a on je njih otpratio nakon što su ga 2019. "zaboravili" pozvati na Katherinino vjenčanje s Chrisom Prattom. Kakvi su odnosi bilo je najjasnije na premijeri nakon koje su se svi raspisali da Arnoldova djeca iz braka s Shriver na neki način "krive" Joea za očevu aferu s kućnom pomoćnicom. Naime, Joe je rođen 1997. godine, kada je Arnold bio u sretnom braku sa Shiver, ali je kućna pomoćnica aferu i rođenog sina uspjela "zatajiti" sve dok dječak nije počeo pretjerano ličiti na svog oca. Tajna je postala javna 2011., a te iste godine došao je i kraj Arnoldovom braku. Glumac je odmah financijski zbrinuo dječaka i njegovu majku, a svoj je izvanbračnom sinu ostao potpora i do danas.

Linker
19. travanj 2024 07:20