To se čekalo

Seks fantazije s Monicom Bellucci: U kina je stigao film koji želite gledati

Urnebesna komedija o šest parova i njihovim intimnim žudnjama braće Stéphanea i Davida Foenkinosa, stigla je u zagrebačka kina.

Odgovor na pitanje kako ispuniti najskrivenije seksualne fantazije, mogla bi dati Monica Bellucci, zvijezda filma urnebesne komedije "Seks fantazije". Priča o šest parova čije se intimne želje, iskustva žudnje i maštanja isprepliću u filmu braće Stéphanea i Davida Foenkinosa, prikazuje se od 8. prosinca u zagrebačkim kinima, a najbolja je činjenica da se radi o ekranizaciji vrckavog popisa od 250 seksi fantazija braće Foenkinos. Poslužio im je kao nadahnuće za scenarij o filmu filma koji zagovara slobodu prihvaćanja naših najluđih, najtajnijih želja.

image

Monica Bellucci na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu.

CINZIA CAMELA/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Francuska filmska diva s jednako slavnom kolegicom Carole Bouquet tumači lezbijski par koji istražuje kako se odnositi prema žudnji za zgodnim detaljem koji bi začinio akciju u spavaćoj sobi. Isti problem u filmu muči još pet parova: pokušavaju se uhvatiti u koštac sa skrivenom stranom u intimnom životu.

Kakav joj je odnos prema seksu, diva je svojedobno otkrila u razgovoru s novinarima dok je 2015. promovirala film "Spectre" o Jamesu Bondu. Pričalo se o njenom izgledu i činjenici da je i u srednjim godinama, prelijepa žena.

‘‘Moj savjet je: jedite dobro, pijte dobro, dobro se seksajte i puno se smijte. Ostalo dolazi samo od sebe,‘‘ prenio je njezine riječi portal contactmusic.com.

image

Monica Bellucci s dečkom Nicolasom Lefebvreom.

MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Definitivno stoji iza svojih riječi jer je nakon raspada braka s francuskim glumcem Vincentom Casselom u kojem su dobili kćeri Leonie i Devu, sreću pronašla s Nicolasom Lefebvreom, osamnaest godina mlađim francuskim umjetnikom i scenografom. Da ima novog muškarca, nagovijestila je u svibnju 2018. u razgovoru za Paris Match, bez pojašnjenja o kome je riječ. Izašli su u javnost godini kasnije, na Chanelovoj reviji tijekom Tjedna mode u Parizu. Od tada ih se rijetko viđa zajedno u javnosti, no njezin izgled i osmijeh u kutu usana, dovoljno govore.

Linker
23. travanj 2024 18:14