selena gomez

 INSTAGRAM
Za sve samce

Seleni Gomez je dosta silnih nagađanja: Kaže da novu pjesmu nije posvetila bivšoj ljubavi

Samo tjedan dana nakon objave prvog singla u tri godine, Gomez se morala boriti s glasinama kome je pjesma posvećena. Odlučila ih je zaustaviti.

Samo tjedan dana nakon objave prvog singla u tri godine, Gomez se morala boriti s glasinama kome je pjesma posvećena. Odlučila ih je zaustaviti.

Glazbenica Selena Gomez vrlo brzo je stala na kraj glasinama o tome da njezina nova pjesma “Single Soon” tematizira prošlu vezu s glazbenikom The Weekndom. Pjevačica je pjesmu i spot objavila prošli tjedan, a odmah nakon toga počela su nagađanja da je pjesma inspirirana devetomjesečnom vezom s glazbenikom.

Časopisa HollywoodLife na Instagramu je objavio fotografije pjevačice s opisom u kojem pišu: “Selena Gomez objavila je svoju najnoviju pjesmu, ‘Single Soon‘ ranije ovog tjedna. Obožavatelji vjeruju da je riječ o njezinoj romansi s The Weekndom. Što vi mislite?" Gomez se ta teorija očito nije svidjela jer je objavu odlučila komentirati: "To ne može biti veća laž", odgovorila je pop pjevačica, prekinuvši glasine.

Na svom Instagram profilu, Selena je objasnila kako pjesma za cilj ima osnažiti sve koji su single. “Hvala vam za svu ljubav i podršku, novi singl je razigrana himna o tome kako se osjećati ugodno u vlastitoj koži i voljeti samog sebe... a također je jako zabavno plesati uz nju!” napisala je ispod fotografije iz spota.

Veza slavnih glazbenika davno je završena, no i danas izaziva veliko zanimanje kod obožavatelja. Veza je trajala deset mjeseci, 2017. godine, a krenuli su hodati ubrzo nakon njezina prekida s Justinom Bieberom i njegovog s Bellom Hadid. Par je prvi put u javnosti viđen početkom godine kako izlaze na večeru, a vezu su potvrdili mjesec dana kasnije. Gomez se The Weekndu pridružila na međunarodnoj turneji “Starboy”, a te je godine pjevačica bila podvrgnuta i transplantaciji bubrega, što je rezultat njezine borbe s lupusom. Glazbenik je tijekom cijelog procesa bio uz nju, no prekinuli su u listopadu 2017. godine, a Gomez od tada tvrdi kako su ostali "prijatelji" nakon prekida.

A do danas, fanovi i dalje raspravljaju o tome kako je The Weeknd nakon prekida Seleni posvetio pjesmu “Call Out My Name”, referirajući se u pjesmi na njezinu bolest i njegovu spremnost da joj donira bubreg. Osim toga, također se dotiče njihove veze i njezinog ponovnog ljubovanja s Bieberom.

Obožavatelji također nagađaju da je serija “The Idol” inspirirana Selenom Gomez, a lik Jocelyn koju glumi Lily-Rose Depp temelji se na njezinom životu. Jedan od kreatora serije je - The Weeknd. Fanovi su također povukli puno paraleli između fiktivnog lika i pjevačice: od problema s mentalnim zdravljem, fotografiranja za novi album s bolničkim narukvicama do samih početka u industriji, koji su za Jocelyn i Selenu bila gluma. Spominju i otkazivanje turneja zbog iscrpljenost i mentalnog zdravlja. Izvor blizak Gomez za strane medije izjavio je kako je pjevačici ova sličnost jeziva jer je njezina stvarna bol iskorištena za zabavu, ali da će se ona uzdići iznad toga i krenuti dalje.

Linker
27. travanj 2024 04:49