Serena i Olympia

 SERENA WILLIAMS/INSTAGRAM
Tako se to radi

Serena Williams pripremila pravi spektakl za otkrivanje spola drugog djeteta

"Malo sam nervozna, jer nemam nikakav plan za nepredviđene situacije, ako se ispostavi da će ipak biti dječak", našalila se osvajačica 23 Grand Slam naslova.

"Malo sam nervozna, jer nemam nikakav plan za nepredviđene situacije, ako se ispostavi da će ipak biti dječak", našalila se osvajačica 23 Grand Slam naslova.

Slavna tenisačica Serena Williams i njezin suprug Alexis Ohanian dobit će drugu djevojčicu. Već imaju petogodišnju kćer Olympiju, a sada su spol druge bebe otkrili u velikom stilu, uz pomoć moderne tehnologije. Bračni par organizirao je tim povodom party, a Serena je odmah dala do znanja da je u, kako je rekla, „ružičastom timu”, budući da se pojavila u ružičasto-bijeloj prugastoj suknji i bijeloj majici koja je otkrivala trudnički trbuh, objavio je People.

„Malo sam nervozna, jer nemam nikakav plan za nepredviđene situacije, ako se ispostavi da će ipak biti dječak”, našalila se u videu koji je objavila na YouTubeu. Bračni par priredio je zabavu na otvorenome, uz dekorativne balone u duginim bojama, šarene aranžmane, dekice za goste i natpisom „Naša sljedeća velika avantura”. Za malu dozu neizvjesnosti, Ohanian je naručio žutu tortu, a to je napravio u prvom redu zbog toga kako bi iznenađenje za malenu Olympiju bilo veće. Nakon rezanja torte i uz glazbenu podršku DJ-a, uslijedilo je i spektakularno otkriće – Ohanian je pozvao sve da pogledaju prema gore i tada su dronovi svjetlima na noćnom nebu ispisali „It‘s a girl!” („Djevojčica je!”). Svi okupljeni atraktivnu su objavu popratili razdraganim povicima i pljeskom, a najsretnija je bila Olympia koja se iskreno raduje sestrici.

image

Alexis Ohanian i Serena Williams na Met Gali

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osvajačica 23 Grand Slam naslova svoju je drugu trudnoću objavila u svibnju na Instagramu, objavom niza fotografija sa suprugom, na kojima se vidi i njezin trudnički trbuh. Napisala je tada i kako se cijela obitelj veseli pozivu Anne Wintour na Met Galu. Modna svečanost je i bila prva prilika za Serenino pojavljivanje u javnosti s jasno vidljivom drugom trudnoćom.

Linker
27. travanj 2024 10:35