Teksaški duo

Serija koju jedva čekamo: Matthew McConaughey i Woody Harrelson glumit će sebe

Glumački duo najavljuje još jednu zajedničku ulogu u televizijskoj seriji u kojoj će igrati fikcionalizirane verzije sebe.

Holivudski glumački dvojac Matthew McConaughey i Woody Harrelson svoj je timski rad uvježbao prije devet godina u prvoj sezoni HBO-ve američke kriminalističko-dramsko televizijske serije "Pravi detektiv" u kojoj su imali ulogu dvojice državnih policajaca iz Louisiane koji rješavaju zaboravljene slučajeve. Sada se spremaju zabljesnuti u novom projektu Apple TV-a u režiji Davida Westa Reada koji je već postigao uspjeh na Apple TV-u sa svojom humorističnom serijom "The Big Door Prize".

U nadolazećoj reality seriji teksaški dvojac će tumačiti vlastite likove u kojem će njihove obitelji živjeti na istom ranču u njihovoj rodnoj državi Teksas. Kao i u svakom dosadašnjem scenariju uspješnog Readova reality showa, i ovaj će uključivati neki oblik kušnje jer je ipak primarni cilj zadovoljstvo gledatelja. Serija za sada nepoznatog naslova ljubavna je priča neobičnog para koja se vrti oko "čudne i lijepe veze" između njih. U seriji će se njihovo prijateljstvo "testirati kada njihove kombinirane obitelji pokušaju živjeti zajedno na Matthewovom ranču u Teksasu".

Holivudski glumački duo prijateljuje već neko vrijeme i u privatnom životu, a prošle su godine proslavili Harrelsonov rođendan na zajedničkom ljetovanju u Dubrovniku. Budući da su Mcconaughey i Harrelson i dalje dvojica najomiljenijih glumaca svoje generacije od kojih je prvi dobitnik, a drugi čak tri puta nominiran za Oscara nema sumnje da će novi projekt postati još jedan hit u nizu njihovih glumačkih postignuća. Njih dvojica su, osim u seriji "True Detective", zajedno glumili i u filmovima "Welcome to Hollywood", "EDtv" i "Surfer, Dude".

Linker
17. travanj 2024 02:02