Sretnije lice

Šest godina soliranja bilo mu je dosta: Brad Pitt ponovo ljubi

Izvor blizak glumcu potvrdio je kako holivudski glumac ima novu ljubav no još ju nije spreman pokazati u javnosti

Šest godina je prošlo od kada su se razišli Angelina Jolie i Brad Pitt i još uvijek su, bar za javnost samci. Nakon vlastite turbulentne veze sa šestoro djece i gorkog razvoda okončanog prije tri godine, očito su puno oprezniji pri odabiru novih partnera. I dok su Angelini najbolje društvo njezina djeca, Brad Pitt pokušao je krenuti dalje. Javnost ga je prije dvije godine povezala s 29-godišnjom poljskom manekenkom Nicole Poturalski, no ta je veza bila kratkog vijeka.

image

Prije dvije godine ljubio jep oljsku mankenku Nicole Poturalski

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

A sada je neimenovani izvor blizak glumcu za američki magazin People potvrdio kako glumac ima djevojku, no da veza nije još u ozbiljnoj fazi. Teško da će tu informaciju komentirati sam Brad Pitt koji trenutno diljem Europe s promovira svoj novi film Bullet Train, akcijsku komediju redatelja Davida Leitcha. On je na promotivnoj turneji pokazao i svoju zafrkantsku, vedriju stranu pa je na promociju filma u Berlinu stigao u suknji, a u Parizu u narančastom odijelu. Čini se da se glumac nakon bespoštedne borbe s bivšom suprugom, s kojom se sudio i oko zajedničkog velebnog imanja i vinarije Miraval u Francuskoj, ipak postao sretniji i zadovoljniji. Nedavno je za američki magazin GQ otkrio kako je prestao pušiti, da se riješio i alkohola i da danas živi bolji i ispunjeniji život. Progovorio je i o tome kako ima problema zapamtiti nova lica, ali i o depresiji.

image

Na londonskoj promociji filma Bullet Train uz kolege Aarona Taylora-Johnsona i Tyreea Henryja

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Uvijek sam se osjećao sam. Kada sam bio mali, kada sam odrastao, a tek sam nedavno osjetio veću podršku svojih prijatelja i obitelji. Proveo sam godine s blagom depresijom i tek kad sam se pomirio s tim, pokušavajući prigrliti sve strane sebe, ono lijepe i one manje lijepe, uspio sam uhvatiti trenutke zadovoljstva. Mislim da smo svi malo depresivni."

No kazao je i kako se nalazi u godinama za koje misli da ne donose ništa lijepog. Nadamo se da će mu nova ljubav ipak pomoći da promijeni mišljenje.

Linker
24. travanj 2024 11:45