KAKVA DOBRODOŠLICA!

Sestra Joška Gvardiola pokazala kako su ga dočekali susjedi u kvartu

Dobrodošlica susjeda oduševila je Joškovu stariju sestru Lorenu, koja je djelić atmosfere podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Jedna od najvećih zvijezda u usponu u našim redovima, ali i na cijelom Svjetskom prvenstvu u Katru, neupitno je mladi branič Joško Gvardiol. Na dočeku brončanih Vatrenih na Trgu bana Jelačića najbrojniji su bili transparenti posvećeni upravo njemu, a Domagoj Vida pozvao je publiku da u Joškovu čast zapjeva stihove Joška Čaglja Jole.

"Zove ona mene, zove, zove, Jole, Jole!", orilo se glavnim trgom Zagreba, gdje se prema procjeni ministra Božinovića okupilo više od 80 tisuća ljudi.

image

Joško na utakmici Hrvatska - Maroko

TOM DUBRAVEC CROPIX

S istim stihovima Joška su dočekali i susjedi u njegovom kvartu. Izvjesili su natpis "Dobro nam došao, dragi Joško", upalili bengalke i dimne bombe te glasno skandirali njegovo ime, a sve je to kamerom zabilježila njegova sestra Lorena Gvardiol.

image

Slavlje kod Gvardiola

INSTAGRAM/LORENA GVARDIOL

"Hvala vam susjedi dragi", poručila je uz snimku na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, Gvardiola su u Katru bodrile starije sestre Franka i Lorena te majka Sanja, kojoj je pojurio u zagrljaj nakon utakmice s Belgijom. U polufinalnom okršaju s Argentincima pridružio im se i Joškov otac Tihomir Gvardiol, koji je tom prigodom nakratko napustio štand na Dolcu na kojem svakodnevno prodaje ribu posljednjih 40 godina.

Linker
24. travanj 2024 20:39