Gloria produkcija/Profimedia, Instgaram
PONOVNI SUSRET

Sestre Spears nakon godina svađanja ponovno se srele: Hoće li napokon zakopati ratne sjekire?

Britney Spears, koja je nedavno izgladila odnose s majkom Lynne Spear, otkriva da je na setu imala ponovni susret s otuđenom sestrom Jamie Lynn Spears.

Britney Spears, koja je nedavno izgladila odnose s majkom Lynne Spear, otkriva da je na setu imala ponovni susret s otuđenom sestrom Jamie Lynn Spears.

Američka pop pjevačica, Britney Spears otkriva da je na setu srela svoju otuđenu sestru Jamie Lynn Spears s kojom je godinama u svađi, kao i s njihovom majkom Lynne Spears s kojom je nedavno zakopala ratne sjekire. Iako je velik dio odnosa sestara ostao skriven od javnosti, čini se da su se njih dvije svađale posljednjih godina zbog Britneynog starateljstva, osobito nakon što je pokret ‘Free Britney‘ dobio veći ugled i Spears je uspjela okončati svoj 13-godišnji nadzor. Pjevačica brojnih hitova neprestano je kritizirala svoju sestru na društvenim mrežama, a sada se čini da 41-godišnja Britney poduzima korake kako bi popravila prekinutu vezu sa svojom sestrom, skoro 10 godina mlađom, Jamie Lynn Spears, najpoznatijoj po svojoj ulozi Zoey u sitcomu Zoey 101.

image

Jamie Lynn Spears

PARAMOUNT+/EVERETT/PROFIMEDIA PARAMOUNT+/EVERETT/PROFIMEDIA

Da je srela svoju sestru, Britney je jučer otkrila u objavi na Instagramu, no nije precizirala na kojem su se setu srele. Postoji mogućnost da je snimanje povezano s njezinim nadolazećim filmom Zoey 102, za koji je objavljen prvi trailer. Objava gdje spominje ponovni susret sa svojom sestrom, prikazuje video nje kako pleše na brodu dok je ujedno i slavila svoj prvi odmor sa suprugom Samom Asgharijem. "Bilo je lijepo posjetiti svoju sestru na setu prošli tjedan!!!", napisala je Britney uz objavu. Sestre su bile bliske u 2000-ima, kada je Jamie Lynn glumila u Zoey 101, a nakon toga je napustila svoj show i uzela dulju pauzu od glume 2007., kada je objavila da je trudna sa samo 16 godina.

Još 2017. godine Britney se šalila na društvenim mrežama kako se dobro provodi dok je bila sa svojom malom sestrom. No činilo se da su njih dvije slomile odnos u travnju te godine, kada je Britney nagrađena prvom nagradom Icon na dodjeli Radio Disney Music Awards 2017. Tada je Jamie Lynn bila među izvođačima koji su joj odali počast, a otpjevala je ulomak singla svoje sestre Till The World Ends. Britney se godinama kasnije požalila da je bila uzrujana što je njezina sestra izvela jednu od njezinih pjesama. "Ne sviđa mi se što se moja sestra pojavila na dodjeli nagrada i izvodila moje pjesme na remikseve‘, požalila se u postu koji je u međuvremenu obrisala.

image

Sestre Spears

FAME PICTURES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA FAME PICTURES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U jeku pokreta "Free Britney", 2019. godine, Britneyini obožavatelji javno su zamolili njezinu mlađu sestru da je glasnije brani u javnosti te je ona tada to učinila na Instagramu. Pokret Free Britney nije bio zadovoljan godinu dana kasnije, kada je Los Angeles Times izvijestio da je Jamie Lynn upraviteljica Britneynog imanja te je i sama javno otkrila da je povjerenik u sudskom podnesku u kojem se tražilo da se dio Britneyina golemog bogatstva premjesti na račune koje bi ona nadzirala, a koji bi se kasnije mogli premjestiti samo uz odobrenje suca. Napetosti između sestre bilo je nemoguće ignorirati nakon Britneyinog saslušanja za skrbništvo 24. lipnja 2021., na kojem je rekla da nikad nije znala da bi mogla tražiti prekid svojeg nadzorništva.

image
PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA

Iznijela je i šokantnu tvrdnju da joj taj nadzor ne dopušta da se uda za svog partnera Sama Asgharija i da ima s njim djecu. Činilo se da Britney upire prstom u svoju obitelj, a iako nije eksplicitno istaknula svoju sestru, nije učinila ništa da je odvoji od majke Lynne i oca Jamieja Spearsa, s kojima se javno svađala. Tijekom saslušanja Britney je rekla "Iskreno bih želio tužiti svoju obitelj, da budem potpuno iskren s vama." Tijekom većeg dijela 2022. godine uopće nisu spominjale jedna drugu, a krajem godine Britney je čestitala rođendan svojoj sestri. Nakon toga, Lynne je u svibnju odletjela iz Kentwooda u Louisiani u LA kako bi iznenadila Britney u njezinu domu u Thousand Oaksu. Sestre su od tada u kontaktu, a njihova majka se nada da je bolja budućnost pred njima.

Linker
26. travanj 2024 14:00