Pokazala i dom i bor

Severina Božić dočekala u bijeloj haljini i zlatnim štiklama

Obožavatelji nemaju često priliku zaviriti u njezin dom, a ovoga puta napravila je iznimku te je čak pokazala i kako mu je podarila ‘blagdanski duh‘.

Nakon tradicionalnog druženja na Badnjak na zagrebačkoj špici s kojeg je objavila nekoliko Storyja na njezinom Instagramu profilu, Severina je poput mnogih Hrvata koji drže do tradicije, Božić dočekala u svom domu, koji javnost rijetko ima prilike vidjeti.

Osim toga, Severina je pokazala i kako mu je podarila "blagdanski duh". Pjevačica je odabrala predivnu jelku visine od oko dva metra koju je okitila zlatnim kuglicam i ukrasima različitih veličina, a u njezino podnožje postavila više figurica Orašara, koji po germanskoj tradiciji iz doma vlasnika tjeraju zle duhove. Iako se ne vide dobro, jer je Severina za božićnu čestitku pozirala ispred jelke, tu su i jaslice, a i pokloni koji su vrlo vjerojatno namijenjeni, a kome drugom nego njezinoj najvećoj ljubavi, sinu Aleksandru. Slatki božićni dekor je i Djed Božićnjak u zlatnoj lampi sa staklenim sjenilom koja se vidi u pozadini jelke.

"Povodom najljepšeg blagdana, Božića, želim vam puno zdravlja, unutarnjeg mira i vanvremenske ljubavi..." napisala je popularna pjevačica uz već tradicionalne hashtagove #ljubavse ljubavljuvraca i #volimstosevolimo.

Za blagdan na koji se molimo za nadu, sreću, ljubav, mir i oprost, pjevačica je odabrala bijelu dugu haljinu i zlatne štikle. Haljina koja joj otkriva ramena nježno je padala oko njezina tijela, baš kao i blago valoviti pramenovi njezine raspuštene kose. Cijeli božićni look Severina je dodatno "začinila" nepogrešivim izborom nakita - zlatnim naušnicama. Nezaobilazni crveni detalj u stylingu možemo vidjeti na njezinim noktima.

image

Severina u spotu za pjesmu ‘Vjerujem u Boga‘

MATEA SMOLčIć SENčAR

Podsjetimo, glazbenica je prije samo nekoliko dana objavila singl "Vjerujem u Boga" i spot za pjesmu, čije je stihove napisao Dino Merlin. Osim stihovima, Severina je zaintrigirala javnost i outfitom. Haljina u kojoj se pojavljuje u spotu rad je dizajnerskog brenda Coperni, čiji su osnivači i dizajneri na Tjednu mode u Parizu uživo tkaninom iz spreja (na)crtali haljinu Belli Hadid. Body i dugu crnu haljinu bez naramenica iz spota kreirala je Matija Vuica.

Linker
20. travanj 2024 00:58