MATEA SMOLČIĆ SENČAR
SORRY I METAK

Severina ima hitove ljeta? Obožavatelji u transu zbog dvije nove pjesme

Nakon dugog iščekivanja, Severina je napokon objavila dva noviteta koja će se naći na njezinom albumu "Sorry", a obožavatelji su ih odmah proglasili hitovima ljeta.

Nakon dugog iščekivanja, Severina je napokon objavila dva noviteta koja će se naći na njezinom albumu "Sorry", a obožavatelji su ih odmah proglasili hitovima ljeta.

Severina je danas u podne na svojem YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme koje se nalaze na A strani njezinog novog albuma "Sorry". Naslovna pjesma "Sorry" te "Metak", koju izvodi s s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije, od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim tjednima.

"Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam", izjavila je Severina koja je s prve dvije pjesme oduševila svoju publiku.

U samo tri sata od objave "Sorry" ima 16 tisuća pregleda, dok drugi singl "Metak" ima 20 tisuća te se nameće kao regionalni hit ljeta 2023. godine.

"Sada ljeto može krenuti" i "Duet za koji nismo znali da nam treba" samo su neki od komentara ispod novih pjesama.

Singlovi su dostupni na YouTubeu, dok će cijela A strana albuma "Sorry" od 4. srpnja biti dostupna na svim ostalim streaming platformama. Autor glazbe, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

Za sljedeći tjedan, Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za "Nebo" feat. Sandi i KIMMV te "Pravda za ljubav", a potom i "Sto stepeni" feat. L‘Amiral.

Linker
26. travanj 2024 19:58