DUJE KLARIC CROPIX
Na Vrniku

Severina oduševljena susretom s poznatim holivudskim facama, pokazala i uspomenu na njih

Jug Hrvatske posebno je primamljiv za brojne svjetske zvijezde, a kako to izgleda kad se susretnu naše i strane saznajemo zahvaljujući društvenim mrežama.

Jug Hrvatske posebno je primamljiv za brojne svjetske zvijezde, a kako to izgleda kad se susretnu naše i strane saznajemo zahvaljujući društvenim mrežama.

Holivudska manija na Jadranu ne jenjava, posljednja koja je oduševljeno podijelila svoj susret s velikim filmskim facama je Severina. Pjevačica već neko vrijeme odmara na otočiću Vrniku kraj Korčule, s njom su sin Aleksandar i bojni prijatelji. Sada se Seve pohvalila kakve su susrete imali s Woodyjem Harrelsonom i Chrisom Rockom.

"Bože, kakva srića dici. Vidili su Chris Rocka i Woody Harrelsona, barbu iz Venoma... Moje prijateljice su vidile Matthewa McConaugheya i Puff Diddya. Ja sam #TeamMatthew, a vi? Pardon, možda sam ipak malo više #TeamWoodyHarrelson", napisala je Severina u objavi na Instagramu. Na snimkama se vidje djeca iz restorana kako oduševljeno poziraju s poznatim glumcima.

Severina je otkrila i da se susret odvio u Vrnik Arts Club, posebnom mjestu koje objedinjuje muzej, umjetničku galeriju i konobu s tradicionalnim jelima.

U Storijima je glazbenica podijelila fotografiju autograma i u citatu otkrila kako je njen Aleksandar reagirao kada ga je vidio. "Mama, mama dobio sam autogram od barbe koji glumi Venomu... ", napisala je Severina.

Dvojac Chris Rock i Woody Harrelson neki dan su zajedno večerali s Matthewom McConaugheyem i Puffom Diddyem koje je Severina spomenula u svom komentaru. Prije toga su pak Woody i Matthew zajedno veslali na dasci zvanoj sup i time razveselili mnoge žiteljice i posjetiteljice Dubrovnika kao i internetskih portala općenito.

Poznati holivudski glumci Matthew McConaughey i Woody Harrelson stigli su do Dubrovnika na brodu Serenity, sudeći po fotografijama nastalima proteklih dana uživaju u blagodatima Hrvatske te koristi svaki slobodan trenutak za uživanje u ljetu. Pretpostavlja se da su istom jahtom doplovili i britanski komičar Sacha Baron Cohen i američki komičar Chris Rock koji je sa svojom novom djevojkom, glumicom Lake Bell.

image

Matthew McConaughey i Woody Harrelson

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Osim njih na jugu Hrvatske odmaraju i Beckhamovi, koji su svojim oduševljenim objavama proteklih dana napravili ogromnu reklamu za našu zemlju i gastronomiju.

Linker
26. travanj 2024 22:40