Severina

 PRIVATNI ALBUM
ODMOR U GRČKOJ

Severina uživa u čarima Mykonosa u društvu slavnog chefa: "Došao si tiho..."

Pjevačica je objvaila trineasti studijski album "Sorry", a najesen će biti članica žirija glazbenog megaspektakla "Superstar".

Pjevačica je objvaila trineasti studijski album "Sorry", a najesen će biti članica žirija glazbenog megaspektakla "Superstar".

Pjevačica Severina regiju je posljednjih tjedana pokorila novim pjesmama s albuma "Sorry" čiji su spotovi među najgledanijima na Youtubeu, a prije nego što se posveti obavezama u novom glazbenom showu "Superstar", čije emitiranje na RTL Televiziji započinje najesen. U njemu će biti članica žirija zajedno s kolegama Tončijem Huljićem, Nikom Turković i Filipom Miletićem, koji će odrediti tko će biti pobjednik showa i zaslužiti nagradu od 50 tisuća eura.

No, dotad je zaslužila odmor, a trenutačno uživa na odmoru u Grčkoj i svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila fotografijama na kojima uživa na večeri u steakhouse restoranu Nusr-Et Steakhouse, čiji je vlasnik Nusret Gökçe, turski chef i majstor roštilja poznatiji po nadimku Salt Bae.

image

Severina

PRIVATNI ALBUM

"Došao je tiho na prstima" napisala je Severina u objavi uz fotografije na kojima joj Nusret priprema mesne delicije i pokazuje svoje majstorije s posluživanjem hrane, po čemu je poznat u cijelom kulinarskom svijetu. Neki ga zbog toga smatraju cirkusantom, koji na račun svojih zabavljačkih vještina puno preskupo naplaćuje tanjure, ali i takvi komentari pridonose zanimanju za Nusreta. A o njegovoj popularnosti svjedoči podatak da je s reprezentativcima Argentine slavio osvajanje Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022.

image

U žiriju showa ‘Superstar‘ u društvu je Tončija Huljića, Nike Turković i Filipa Miletića

RTL

“Bacao soli sa visine i naplatio kao za auto ili stan! Dečko je precijenjen”, “On je još relevantan?”, “Apsurdna kuhinja”, tako glase neki komentari i na Severinoj stranici.No, Severini se Nusret očito jako sviđa, baš kao i njegova kuhinja, pa mu je posvetila dvije objave, a u opisu zajedničkih fotografija parafrazila prvi stih iz svog hita "Tvoja prva djevojka".

Linker
27. travanj 2024 04:45