fizički sukob

Severinin tim: ‘Sestra ju je ozlijedila, potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel‘

Na Severininoj strani je i majka Ana, u čijem su se stanu sukobile.

Pjevačica Severina danas je po nalogu splitske policije privedena na zagrebačkom aerodromu, a u poslijepodnevnim satima dovedena je na informativni razgovor u Policijsku postaju u Heinzelovoj ulici u Zagreb gdje je dala iskaz vezao za fizički sukob sa sestrom Marijanom Popović u stanu njihove majke Ane u Splitu.

"Severina je saslušana u PU zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU Zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović", rekao je Severinin PR-ovac Davor Grgin za Gloria.hr.

image

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš ispred policije u Heinzelovoj

GORAN MEHKEK CROPIX

Podsjetimo, u ranojutarnjim je satima došlo do fizičkog obračuna između pjevačice i njezine sestre Marijane, koja je pjevačicu nakon toga prijavila policiji. Njih dvije su se navodno, prijavila je Severinina sestra policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Nakon toga, rekao je izvor za Jutarnji list, Severina je napustila majčin stan, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila, nakon čega je potražila liječničku pomoć.

Na Severininoj strani je i majka Ana.

"Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!", rekla je za Jutarnji list.

Iako su odnosi između Severine i Marijane neko vrijeme zategnuti, pjevačica je ostala u dobrim odnosima sa sestrinom kćeri Mijom Popović, koja je jedno vrijeme i živjela kod nje.

Linker
19. travanj 2024 06:23