Blago njoj!

Shailene Woodley postala Baby iz ‘Prljavog plesa‘, dignuo je slavni glumac

Zvijezda trilogije Različita i njezin prijatelj Ansel Elgort s kojim nikako da prohoda, oživjeli su kultnu scenu.

Kultni film "Prljavi ples" i danas mami uzdahe, a oživljavanje "one" scene (znamo koje) skrivena je čežnja i želja nesuđenih čagerica koja ne jenjava ni kada po tko zna koji put pogledaju film. Američka glumica Shailene Woodley sretnica je kojoj je to uspjelo!

Čini se da je zvijezda trilogije "Različita" nekako nagovorila svog prijatelja Ansela Elgorta uvježbati scenu kad Patrick Swayze podiže u zrak Jennifer Gray, a ona širi ruke poput lastavice. Iako su obje iskusni glumci i vrlo dobri plesači, nije im bilo lako ponoviti majstoriju iz filma.

Bilo je svega, kažu ali poslije nekoliko pokušaja Shailene je ipak postala Baby iz slavnog filma, a Ansel ju je držao poput Johnnyja Castlea – čime su se, dakako, pohvalili na Instagramu.

Otkako su tumačili glavne uloge u romantičnoj drami "The Fault in Our Stars" snimljenom prema istoimenom romanu, nagađalo se da su Shailene Woodley i Ansel Elgort ljubavni par. Tada su, doduše, nešto ‘petljali‘ ali njihovo druženje ipak nije preraslo u vezu, piše portal Hollywood life. Kad su se ponovno našli na setu distopije "Različita" (Ansel tumači ulogu brata glavne junakinje Beatrice Prior, a glumi ju Shailene), vjerovalo se da bi mogli iskoristiti još jednu ljubavnu šansu.

Međutim, ni tada nisu prohodali, a glumica se naposljetku zatreskala u holivudskog zavodnika Aarona Rodgers. Početkom ove godine raskinuli su zaruke i Shailene je ponovno slobodna. Fanovi na društvenim mrežama ohrabruju Ansela Elgorta da napokon nešto poduzme. Možda je njihov ‘prljavi ples‘ korak u tom pravcu?

Linker
18. travanj 2024 08:10