imali su dogovor

Shakira je ‘jako ljuta‘ nakon što je Pique ulovljen s novom djevojkom

Navodno su se dogovorili da se u prvoj godini nakon prekida neće pojavljivati s novim partnerima u javnosti.

Shakira je navodno ‘jako ljuta‘ nakon što je njezin bivši emotivni partner, nogometaš Gerard Pique javno istupio sa svojom novom djevojkom, studenticom odnosa s javnošću Clarom Chia Marti.

Naime, španjolski portal Socialite snimio je 35-godišnjeg Piquea s 12 godina mlađom novom djevojkom. Prema njihovom pisanju, u jednom trenutku izgledalo je kao da će se nogometaš i studentica poljubiti na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji. Od prekida njegove veze sa Shakirom prošla su tri mjeseca.

Vjeruje se da Clara radi u Piqueovoj kompaniji Kosmos, u uredu za odnose s javnošću.

image

Shakira i Pique u danima sreće

JOMO/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Gerard i Clara viđaju se mjesecima. Ona je studentica koja radi za njega u njegovom uredu, organizira događanja. Šutjeli su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju što se događa. Ljudi su mu pomagali da zadrži vezu u tajnosti pa su obrisani Clarini profili na društvenim mrežama kako se ne bi širile njene fotografije. Zbog toga se čini da je prilično ozbiljan oko njihove veze", rekao je izvor za The Sun.

Shakira i Gerard u lipnju su objavili kraj svoje 11-godišnje veze, u kojoj su dobili devetgodišnjeg sina Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

image

Shakira i Gerard Pique

EMILIO UTRABO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Voditeljica Laura Roige rekla je da se Pique nikad nije ponašao tako zaljubljeno sa Shakirom kao što se ponaša s Clarom.

Drugi izvori tvrde da je pjevačica jako ljuta što se otac njene djece pojavio u javnosti s novom djevojkom. Navodno su se dogovorili da se u prvoj godini nakon prekida neće pojavljivati s novim partnerima u javnosti. Zasad takve tvrdnje pjevačica nije htjela komentirati.

Španjolski El Periodico piše da Shakira i Gerard pokušavaju ostati prijatelji zbog djece, iako je njihov odnos napet.

Linker
16. travanj 2024 05:41