Prekinula šutnju

Shakira prvi put govori o razlazu s Piqueom, ali ne i ovoj temi

Tri je mjeseca ‘bježala‘ od novinara kako bi izbjegla neugodna pitanja, no odlučila je da je dosta.

Svjetski poznata kolumbijska pjevačica Shakira prvi je put progovorila o šokantnom razlazu od deset godina mlađeg španjolskog nogometaša Gerarda Piquéa nakon 12 godina i dvoje zajedničke djece. Ipak, odlučila je ne govoriti o jednoj temi, njegovoj novoj vezi s puno mlađom ženom.

Za listopadsko digitalno izdanje magazina ELLE, gdje je na naslovnici, Shakira je bila iskrena o tome kako je život bio vrlo težak kad se njezina veza s 35-godišnjom nogometnom zvijezdom raspadala. Pjevačica, koja s Piqueom ima dva sina: devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu - prvi puta je javno komentirala razvodu rekavši: "Stvarno je teško razgovarati o ovome, pogotovo jer je ovo prvi put da sam u intervjuu pitana da govorim o ovoj situaciji." i dodala kako o novoj partnerici njezina bivšeg supruga ne želi govoriti (kao što nije ni do sada): "Nisam željela javno govoriti, jer sam pokušala sve procesuirati. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Bilo je teško ne samo meni, nego i mojoj djeci. Nevjerojatno teško", rekla je popularna pjevačica.

Iako se sprema izdati svoj prvi album nakon pet godina, u ekskluzivnom intervjuu za ELLE iz svog doma u Barceloni, trenutak objave rastave od nogometne zvijezde opisala je kao "njezin najmračniji trenutak u životu".

Podsjetimo, Shakira je u lipnju objavila da se rastaje od Piquéa usred vrtloga tabloidnih naslova, a sud još nije odredio skrbništvo nad njihova dva sina. U životu joj baš ne ide i na poslovnom planu, jer je krenula u obračun sa španjolskom državom zbog optužbi da je izbjegla plaćanje poreza - što ona glatko poriče. Datum suđenja po ovom pitanju još nije određen.

Shakira, naime, zna da ima podršku koja joj je potrebna da krene naprijed unatoč preprekama. “Svaki put kad te život testira, uvijek pronađeš ruku pomoći za koju se možeš uhvatiti dok plačeš. Mislim da čak i kada se osjećaš kao da padaš u ponor kojemu nema kraja, uvijek postoji neka sigurnosna mreža na dnu. A tu sigurnosnu mrežu čine obitelj i prijatelji", rekla je u intervjuu.

Konačno je zaključila kako je "u ovom trenutku života, koje je vjerojatno najteže i najmračnije razdoblje njezina života, glazba bila njezino svjetlo".

Linker
25. travanj 2024 13:56