ona ne čeka

Shakira razbjesnila fanove, zbog ove su je snimke osudili

Posjetitelji Kule užasa, atrakcije za Noć vještica u Barceloni, za španjolske su medije ispričali kako su pjevačica i njezini sinovi "preskočili" dugi red i odmah ušli u dvoranu.

Shakira je izazvala bijes korisnika društvenih mreža jer se navodno pregurala u redu kako bi razgledala atrakciju za Noć vještica. Naime, Twitterom je počeo kružiti snimka na kojoj Shakira, njezini sinovi Milan i Sasha te dvojica zaštitara ulaze u Kulu užasa u Barceloni, a očevici tvrde kako su pritom zaobišli ogromni red posjetitelja.

"Ovo je video za sve koje zanima. Dolaze i ulaze, a u ljudi su čekali u redu i po sat i pol", napisao je korisnik Twittera uz spomenutu snimku.

Posjetitelji atrakcije su za španjolske medije podijelili svoja iskustva, istaknuvši kako su vrlo ogorčeni. Najviše ih je, kažu, užasnuo stav slavne kolumbijske pjevačice.

"Počeli su razdvajati ljude i pojavila se Shakira sa svojom djecom i dva agenta osiguranja koji su se ušuljali. Iako su okupljeni vikali, Shakira nije trzala. Organizatori su im odgovorili da puštaju unutra kog god hoće", rekao je očevidac za Socialité.

image

Shakira je naljutila fanove

JB LACROIX FULL PICTURE AGENCY VIA AFP

Inače, Shakira je posljednjih dana osim druženju s djecom posvećena i brzi za svog bolesnog oca Williama Mebaraka, čije se zdravstveno stanje pogoršalo nakon što se u svibnju ozlijedio u njihovom domu. William se trenutačno oporavlja u bolnici, a Shakira je na društvenim mrežama podijelila emotivan video u kojemu pomaže ocu u fizikalnoj terapiji.

Linker
21. travanj 2024 17:49