Dobro se zabavlja

Shakirino Antivalentinovo: U štiklama čisti pod i pjevuši o ubijanju bivšeg

Latino diva ne prestaje zabavljati svoje vjerne obožavatelje, ovog puta na Valentinovo je objavila video u kojem čisti i pjeva pjesmu američke pjevačice.

Valentinovska poruka latino dive je i više nego jasna, kao i adresa na koju je upućena. Shakira je na svim društvenim mrežama objavila video u kojem u štiklama čisti pod kuhinje, a sve je začinila pjesmom "Kill Bill" američke pjevačice SZA. U toj pjesmi SZA priča priču o ženi imena Bride koja želi ubiti svog bivšeg dečka.

"Mogla bih ubiti svog bivšeg, nije najbolja ideja. Njegova djevojka je sljedeća, kako sam dospjela ovdje? Mogla bih ubiti svog bivšeg, ali ga još uvijek volim. Radije bih bila u zatvoru nego sama", otpjevala je i Shakira dok je čistila pod krpom. Na kraju se ipak nasmijala u kameru davši do znanja da je to sve samo šala, no mnogi njeni obožavatelji smatraju da je to poruka bivšem partneru Gerardu Piqueu.

Pratitelji su komentirali da joj je crni kombinezon koji je nosila odličan za čišćenje nakon zločina, drugi su u nevjerici da je to objavila. "Ako Clara i Pique gledaju ovo...", "Čisti njegovu krv", samo su neki od komentara.

Shakira je sve što misli o svom bivšem, deset godina mlađem partneru i njegovoj ljubavnici, koja mu je sada djevojka, rekla u pjesmi koju je obavila početkom godine. Neki detalji koje su skrivali od medija - poput toga da ju je ostavio u dugovima te da se njegova majka miješala u njihovu vezu, uz činjenicu da je afera trajala više od godinu dana, bacili su sasvim drugo svjetlo na ono što se činio kao miran razlaz.

Bivši nogometaš i pjevačica razišli su se sredinom prošle godine, a svima je postalo jasno da je on brzo krenuo dalje kada se počeo pojavljivati s Clarom Chijom u javnosti. Krajem godine on i Shakira postigli su dogovor oko skrbništva nad djecom i njihova mjesta boravka. Naime, Pique je konačno dao pristanak da se ona s njihova dva sina preseli iz Barcelone u Miami.

I dok se Shakira zabavlja snimanjem TikTok videa, Pique otvara dušu za španjolske Youtubere. Tako je u nedavnom intervjuu otkrio da ga nova djevojka oblači. Influencer ga je pitao prati li još uvijek modne trendove budući da je otišao u mirovinu kao profesionalni igrač. "Istina je da u dućane idem sa svojom djevojkom i ona kupuje odjeću za mene. Ja sam lutka", odgovorio je Pique.

image

Pique i nova djevojka snimljeni u shoppingu

EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 14:20