Sharon Stone

 MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Nikad nije kasno

Sharon Stone o Tinderu: "Imala sam loša iskustva, ali ne odustajem. Želim naći pravu ljubav"

U nedavnom intervjuu za The Times glumica je priznala da već neko vrijeme koristi različite aplikacije za upoznavanje na kojima je imala razna iskustva. Jednom je prilikom tako izašla s bivšim zatvorenikom i ovisnikom o heroinu.

U nedavnom intervjuu za The Times glumica je priznala da već neko vrijeme koristi različite aplikacije za upoznavanje na kojima je imala razna iskustva. Jednom je prilikom tako izašla s bivšim zatvorenikom i ovisnikom o heroinu.

Američka glumica Sharon Stone, najpoznatija po ulozi u filmu "Sirove strasti", u intervjuu za The Times otvoreno je progovorila o privatnom životu, a između ostaloga je otkrila kako se u ovoj godini namjerava zaljubiti i pronaći ljubav. "Zbog toga sam instalirala i Tinder", dodala je pa priznala da je na aplikacijama za upoznavanje imala razna iskustva.

Jedan neugodan spoj tako joj je posebno ostao u sjećanju. "Jednom sam prilikom bila na spoju s bivšim zatvorenikom i ovisnikom o heroinu koji je očito bio dvadeset tisuća injekcija heroina stariji od fotografije koju mi je prije upoznavanja poslao", rekla je 65-godišnja Stone koja se na spoju ipak nije zadržala. "Samo sam nabrzinu popila čašu vode i rekla da moram otići."

image

Sharon Stone tvrdi da je doživjela razna iskustva zahvaljujući aplikacijama za upoznavanje

BALKIS PRESS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Susret s navodnim ovisnikom dogodio se u hotelu Bel-Air, ali unatoč neugodnom iskustvu, ona ne odustaje od traženja ljubavi putem interneta. Kako tvrdi, na aplikacijama za upoznavanje dosad je imala i nekoliko dobrih iskustava.

"Tijekom pandemije, naprimjer, imala sam dva spoja koji su zapravo bili online, a u kojima sam pomogla muškarcima da prebrode prekide kroz koje su nedavno prošli. Bila sam im poput psihoterapeuta", dodala je 65-godišnja glumica koja se nada kako će upravo u ovoj godini pronaći ljubav.

image

Slavna glumica nije imala sreće u ljubavi. Udavala se dva puta, a sada, kako kaže, traži "treću sreću"

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

"Ovo je godina u kojoj se želim zaljubiti", zaključila je Stone. Prema njezinim riječima, ne koristi aplikacije kako bi pronašla nekog za jednu noć jer se takvi mogu upoznati i u običnom kafiću. Priznavši da je na Tinderu upoznala tipove muškaraca koje nikada ne bi srela u stvarnom životu, zvijezda je dodala kako se trenutno dopisuje sa zrakoplovnim inženjerom.

Inače, poznata glumica je dva puta bila u braku. Od 1984. do 1987. godine bila je braku sa scenaristom Michaelom Greenburgom, a onda se 1998. udala za novinskog urednika Phila Bronsteina od kojeg se rastala četiri godine kasnije. Inače, Sharon je i majka trojice sinova: 24-godišnjeg Roana, pet godina mlađeg Lairda te danas 18-godišnjeg Quinna.

Linker
26. travanj 2024 16:28