Sharon Stone

 AFP
izabrala nasljednicu

Sharon Stone otkrila tko je glumica za koju želi da je utjelovi u autobiografskom filmu

Gostujući u podcastu, oskarovku su pitali koga vidi kako ju glumi u filmu o njezinom životu. Bez puno razmišljanja filmska diva rekla da u toj situaciji vidi svoju australsku kolegicu.

Gostujući u podcastu, oskarovku su pitali koga vidi kako ju glumi u filmu o njezinom životu. Bez puno razmišljanja filmska diva rekla da u toj situaciji vidi svoju australsku kolegicu.

Zbog zrele ljepote, predanog aktivizma protiv rodno uvjetovane nejednakosti i energije kojom zrači Sharon Stone ne ostavlja dojam da bi trebala razmišljati o nasljednici. Pa ipak, kada su joj u podcastu "The LadyGang" koji vode Keltie Knight, Jac Vanek i Becca Tobin, postavili pitanje koga bi izabrala da ju glumi, bez razmišljanja je rekla: "Margot Robbie.."

Fanovi su komentirali kako su mogli naslutiti koga bi izabrala da je glumi u ekranizaciji njezine knjige jer je holivudska diva na intervjuu nosila ružičasti sako ukrašen kristalima koji je definitivno komad koji bi nosila Barbie koju je odlično utjelovila Margot. Uz to, glumica u posljednje vrijeme upozorava na rodno uvjetovan medicinski gaslighting: radi se o situaciji kada medicinsko osoblje ne obraća dovoljno pozornosti na simptome žena suočenih s ozbiljnim bolestima, uz izgovor da "dramatiziraju ili su u PMS-u".

"Obožavam Margot Robbie pa bih vjerojatno nju htjela vidjeti u svojim cipelama. Tako je talentirana", rekla je zvijezda filma "Casino" dodajući da je prelijepu Australku zamijetila dok je tumačila naslovnu ulogu u biografskom filmu o neslavno slavnoj američkoj klizačici Tonyi Harding.

Američka glumica koju je film "Basic Instinct" 1992. lansirao u holivudsku orbitu na sličan način kao što je njena australska kolegica postala globalno poznato utjelovljenje Mattelove lutke, ranije je u razgovoru za CNN rekla da joj je film u kojem je odigrala "onu" scenu s prekriženim nogama, iz temelja promijenio život.

image

Sharon Stone na nedavnom Red Sea Film Festivalu u Jeddahu

BALKIS PRESS/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Nisam znala da će mi ta scena zauvijek promijeniti dinamiku života. Nisam znala da ću u petak, kad je taj film tek izašao, zapravo biti nitko, a već u utorak ću otići po naočale na Sunset Plazu i izaći iz garaže svojim malim 325 BMW-om, stati na semaforu i naći se okružena ljudima koji su se popeli na moj automobil. Svjetlo se upalilo u zeleno, a ja nisam znala što napraviti? Smijem li krenuti naprijed s ljudima koji vise na mojem po automobilu?", rekla je. Bojala se da nekog ne ozlijedi.

Na žalost, Sharon Stone nije stigla dovoljno uživati u postignuću jer joj je karijeru u dobi od 43 godine umalo uništio težak moždani udar. U autobiografiji "The Beauty of Living Twice" opisala je da je morala otići u bolnicu zbog nesnosne glavobolje i drugih pokazatelja moždanog udara (motoričkih problema, pareze facijalnog živca), ali ju nitko nije ozbiljno shvatio. Rutinske pretrage nisu otkrile krvarenje u mozgu i liječnici su je htjeli poslati kući. Imala je sreću što je s njom u bolnici bila njezina najbolja prijateljica koja se izborila da joj se napravi detaljnije pretrage i otkrile krvarenje u mozgu.

"Umrla bih da su me poslali kući", napisala je u svojoj knjizi zvijezda filma "Moćan par" u kojem je 1998. tumačila ulogu požrtvovne mame teško bolesnog školarca.

image

O svemu što je proživjela mogla bi se snimiti serija, a ne samo film

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Već je i to dovoljno da se o njoj snimi film, bez mučnih detalja koje je nedavno otkrila u podcastu, od "djetinjstva punog traume i nasilja" do karijere u industriji kada na više načina ponovno zlostavljana, poput kako je nedavno otkrila, kada je izvršni direktor Sonya stao ispred nje, otkopčao šlic i zatražio oralni seks.

Kada danas razmišlja o ulozi Catherine Tramell iz "Basic Instincta", glumica kaže da ju je uloga natjerala da suočiti s nekim "mračnim dijelovima" sebe. U razgovoru za People svojedobno je rekla: "Važno je suočiti sa sobom, to je zastrašujuće putovanje. Ali kad to jednom učinite, dobivate ogromnu količinu samopouzdanja jer ste sagledati dijelove zbog kojih je trebalo duboko kopati ", ispričala je glumica o čijem bi se životu doista mogao snimiti film.

Linker
28. travanj 2024 11:09