mamina ljubav

Sharon Stone pohvalila se rijetkom fotografijom sina i čestitala mu na novim tetovažama

Glumica obožava svog najstarijeg sina Roana kojeg je nakon rastave od novinara Phila Bronsteina rijetko viđala jer je izgubila skrbništvo zbog filma ‘‘Sirove strasti‘‘.

Prilično neobično za jednu mamu, ali Sharon Stone se na Instagramu pohvalila golišavom fotografijom svog najstarijeg sina Roana i čestitala mu na novim tetovažama. "Ponosna na tebe. Bravo", napisala je 65-godišnja glumica uz fotografiju.

Osim što je neobično i vrlo je rijetko da Sharon Stone objavljuje fotografije svoje djece. Pogotovo što su u godinama kada im se to sigurno ne bi svidjelo - Roan ima 23, Laird 18 i Quinn 17. Roana je glumica posvojila 2000. dok je bila u braku s novinarom Philom Bronsteinom od kojeg se rastala 2004.

Glumica je prošle godine u podcastu Table for Two, otkrila kako je nakon razvoda izgubila skrbništvo nad sinom zbog slavne seksi scene u kultnom filmu ‘‘Sirove strasti‘‘ iz 1992. što se danas čini nevjerojatnim."Znaš li da tvoja mama snima filmove o seksu?", upitao je sudac tada četverogodišnjaka koji se, čim je mogao sam odlučiti s kime želi živjeti, vratio majci koja je u međuvremenu usvojila još dva dječaka, Lairda i Quinna.

"Takva vrsta zlostavljanja od strane sustava je začuđujuća, da me se smatralo lošim roditeljem zbog filma kojeg sam davno snimila. To mi je doslovce slomilo srce. Završila sam na liječenju u Mayo klinici", priznala je glumica.

image

Glumica i njezin najstariji sin Roan Joseph Bronstein Stone

BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK

No to je sada završena priča, glumica je sve te godine ostala u dobrim odnosima sa sinom koji je s tatom živio u San Franciscu, a prije nekoliko godina dodao je i njezino prezime. Danas su izuzetno bliski, a Roan je dobar i s mlađom braćom koju je Sharon Stone posvojila kao samohrana majka.

Inače, Roan je krenuo maminim glumačkim stopama pa i ne čudi što je danas njoj puno privrženiji nego ocu.

Linker
18. travanj 2024 18:09