‘MAMA JE OTIŠLA‘

Shrvana Cher podijelila najtužniju vijest: ‘Otišla je...‘

Iako nisu objavljeni daljnji detalji vezani uz Georgijinu smrt, poznato je kako se posljednjih mjeseci borila sa zdravstvenim problemima.

Glazbena diva Cher shrvana je zbog gubitka svoje majke Georgije Holt, koja je preminula u dobi od 96 godina. Glasnogovornica slavne pjevačice potvrdila je vijest je za Washington Post, a Cher je na svom Twitter profilu kratko napisala: "Mama je otišla", uz emotikon tužnog lica.

Iako nisu objavljeni daljnji detalji vezani uz Georgijinu smrt, poznato je kako se posljednjih mjeseci borila sa zdravstvenim problemima. U rujnu je Cher ispričala da je njezina majka bila hospitalizirana zbog upale pluća i da je često patila od poteškoća sa zdravljem.

Nakon što su tužne vijesti dospjele u javnost, brojni obožavatelji i slavni odali su počast Georgiji, koja je baš kao i njezina kći bila pjevačica, ali i glumica te model. Pedesetih se se pojavljivala u serijama poput I Love Lucy i The Adventures of Ozzie and Harriet, a imala je i uloge u filmovima kao što su A Life of Her Own i Grounds for Marriage.

image

Cher i Georgia kod Ellen

XPUSJP/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U pjevačke vode upustila se 2013. godine, objavivši svoj debitantski album Honky Tonk Woman, koji je snimila još 1980-ih s članovima benda Elvisa Presleya. Na albumu je bio i njezin duet s Cher pod nazivom I‘m Just Your Yesterday. Iste godine, Holt je bila tema dokumentarca pod nazivom Draga mama, voli te Cher, koji je producirala njezina kći.

Linker
20. travanj 2024 04:06