Sandra Perković

 Matea Smolčić Senčar/Gloria
Čestitamo!

Silvestrovo iz snova! Sandra Perković udala se za Edisa Elkasevića

Naša najuspješnija atletičarka i Edis upoznali su se kada je njoj bilo 15 godina, godinu dana kasnije on joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se osjećaji te je par započeo prekrasnu ljubavnu priču.

Naša najuspješnija atletičarka i Edis upoznali su se kada je njoj bilo 15 godina, godinu dana kasnije on joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se osjećaji te je par započeo prekrasnu ljubavnu priču.

Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković udala se za dugogodišnjeg dečka i trenera Edisa Elkasevića na Silvestrovo. Sretni par okupio je prijatelje i obitelj na svadbi u zagrebačkoj Laubi. Sandra je blistala u bijeloj vjenčanici s čipkom i naglašenim rukavima te otvorenim leđima dok je njezin suprug bio elegantan u sivom odijelu.

image
RONALD GORSIC CROPIX
image
RONALD GORSIC CROPIX
image

Edis Elkasević

RONALD GORSIC CROPIX
image
RONALD GORSIC CROPIX
image
RONALD GORSIC CROPIX
image
RONALD GORSIC CROPIX

Par se zaručio početkom godine, a sretnu vijest o zarukama Sandra je objavila na društvenim mrežama.

‘‘Zbogom 2022., dobrodošla 2023. Volim vas sve. Buduća gospođa Elkasević‘‘, napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira s podignutom rukom kako bi se vidio zaručnički prsten. Ona i Edis upoznali su se kada je njoj bilo tek 15 godina, godinu dana kasnije on joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se osjećaji te je par započeo prekrasnu ljubavnu priču.

image

Sandra i Enis zaručili su se početkom godine, a kraj godine su dočekali kao supružnici

VEDRAN PETEH/CROPIX

Iako nisu uvijek željeli pričati o svojoj ljubavi, Sandra je jednom prilikom na društvenim mrežama otkrila koliko je Edis zapravo utjecao na njezin život.

‘‘Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik. Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno. Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam deset godina zajedništva‘‘, poručila je.

U intervjuu za Gloriju, Sandra je jednom prilikom komentirala kako je to imati partnera koji je ujedno i njezin trener.

‘‘Edis je sa mnom i u lijepim i u ružnim trenucima, poznaje me i ne osuđuje. I kad nešto zabrljam, nikad mi to ne zamjera. Zajedno smo od 0 do 24 i na njega se uvijek mogu osloniti. Možda netko ne bi mogao toliko vremena provoditi sa svojim partnerom, ali u našem se slučaju pokazalo da parovi koji su zajedno u poslu lakše uspijevaju‘‘, rekla je. Također je otkrila i kako najradije provode slobodno vrijeme.

‘‘Putujemo, družimo se s prijateljima, a kod kuće gledamo filmove. Obožavamo i kuhati. Nismo ljubitelji tjestenine, draža nam je riža. Edis radi odličan rižoto s teletinom, kao i steakeove koje je naučio pripremati jer je pet godina živio u Americi.‘‘

Samo nekoliko sati prije vjenčanja sa svojim životnim partnerom Sandra je svojim obožavateljima čestitala novu godinu.

"Draga moja 2023., iako nisi bila moja najbolja, ali si bila moja najdraža i najteža sportska godina. Sport čine pobjede, ali do njih ne možeš doći bez poraza, njega čine konstantno učenje i želja za napretkom, on je zaista jedinstven, surov i poseban! Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su po ne znam koji puta bili uz mene i cijeli moj tim! Bilo je to jedno ludo i nezaboravno, ponekad i teško putovanje, ali je došlo do kraja i spremna sam za neke nove priče, neke nove stranice sportske povijesti i za neka nova dokazivanja. A do tada, volim vas i doviđenja! Vama dragi moji prijatelji u novoj 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣. Želim Vam ponajprije puno zdravlja, ljubavi i sreće . Uživajte u svakom trenutku kao da je posljedni jer ŽIVOT NEMA REPRIZU", napisala je Sandra koja je u 2024. ušla okružena obitelji prijateljima slaveći ljubav.

Sve detalje o Sandrinom i Edisovom vjenčanju ekskluzivno pročitajte u novom broju Glorije.

Linker
29. travanj 2024 05:16