tuga u Hollywoodu

Sin Anne Heche emotivno se oprostio od majke, oglasila se i Ellen DeGeneres

Nakon vijesti da je preminula glumica Anne Heche, brojne poznate osobe oprostile su se od nje.

Iako je njena borba za život trajala tjedan dana, trenutak u kojem je Anne Heche skinuta s aparata koji su je održavali na životu nije bio nimalo lakši njenim sinovima. Stariji, 20-godišnji Homer, oprostio se od majke dirljivom porukom u kojoj je istaknuo da se nada da je njegova majka sada "oslobođena patnje".

Glumica je bila u bolnici od 6. kolovoza, nakon što se svojim Mini Cooperom zabila u kuću u Los Angelesu. Njen automobil se zapalio, a ona je zadobila teške ozljede mozga i opekline po tijelu. Nakon što su liječnici obitelji rekli da joj je mozak preteško ozlijeđen da bi se izvukla, obitelj je odlučila donirati njene organe.

"Moj brat Atlas i ja ostali smo bez mame. Nakon šest dana nevjerojatnih emotivnih zaokreta, na kraju osjećam samo duboku tugu, bez riječi sam. Nadam se da se moja majka oslobodila patnje i da sad počinje istraživati ono što vjerujem da je njena vječna sloboda", započeo je Homer.

image

James Tupper i Anne Heche s njenim sinom Homerom

ALBERT MICHAEL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zahvalio se svima koji su im u ovih šest dana uputili tople riječi ohrabrenja i nade.

"Tisuće prijatelja, članova obitelji i obožavatelja javilo mi se. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao što sam zahvalan na podršci svom tati Coleyu i mojoj pomajci Alexi koji su moja stijena u ovim trenucima. Počivaj u miru mama, volim te", poručio je Homer u izjavi koju je prenio magazin People.

Homera je Heche dobila u svom jedinom braku, onom s Coleyjem Lafoonom. Iz veze s Jamesom Tupperom dobila je danas 13-godišnjeg sina Atlasa.

Anneina ljubavna veza koja privukla najviše pažnje bila je ona s voditeljicom Ellen DeGeneres, koja je njenoj obitelji poslala poruku nakon što je objavljeno da se ne očekuje da će glumica preživjeti.

image

Anne Heche i Ellen DeGeneres

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

"Ovo je tužan dan. Šaljem svu svoju ljubav Anneinoj djeci, obitelji i prijateljima", napisala je na Twitteru.

Oprostio se i Tupper, iako je njegova veza s Heche završila žestokom sudskom bitkom za skrbništvo nad Atlasom.

"Voljet ću te zauvijek", napisao je kratko.

Od Anne se oprostila i kolegica Selma Blair, koja je priznala da je nikad nije upoznala.

"Otkako sam došla u Hollywood, upoznala sam brojne ljude koji su je voljeli. Uvijek su mi govorili da bi se i meni svidjela, a ona će zauvijek ostati moj uzor. Očito je bila jedna od najvećih glumica našeg vremena, a ova tragedija je užasna. Bila je posebna", napisala je.

Od Anne su se oprostili brojni kolege, kao što su Ed Helms, Isiah Whitlock Jr., Levi Meaden i Rosanna Arquette.

01 - Modified: 2022-08-18 20:00:00 - Feat.: 0 - Title: Otkriven uzrok smrti Anne Heche
01 - Modified: 2022-08-18 20:00:00 - Feat.: 0 - Title: Otkriven uzrok smrti Anne Heche
Linker
12. studeni 2022 19:36