Zanimljivi svjedoci

Sin Gwyneth Paltrow opisao kako je izgledala njena skijaška nesreća

Slavna oskarovka i umirovljenik koji je tuži za 300 tisuća dolara odštete zbog sudara na skijanju, imaju različite verzije događaja iz 2016., a čini se da jezičac na vagi sve više ide u njezinu korist, iako isprva nije tako izgledalo.

Sudski proces u kojem je glavna "zvijezda" oskarovka Gwyneth Paltrow, a na sudu se nalazi zbog tužbe umirovljenika Terryja Sandersona koji ju je tužio zbog skijaške nesreće prije sedam godina, dobila je neuobičajeni nastavak. Naime, kao glavne svjedoke preko svojih odvjetnika glumica je pozvala svoju djecu, kćer Apple (18) i sina Mosesa (16). Oni se nisu pojavili u sudnici već je njihove iskaze pročitao odvjetnik iz njezinog pravnog tima. Kći Apple se sjeća samo komešanja na snježnoj padini u skijalištu Deer Valley, dok je Moses svjedočio sudaru ne znajući da se radi o njegovoj mami: "Prepoznao sam njezinu skijašku opremu i shvatio da je to moja mama. Skijao sam sa svojim instruktorom i čuo mamu kako viče na nekog: ‘Što radite! Upravo ste naletjeli na mene!‘", pročitali su njezini odvjetnici na sudu.

image

Gwyneth Paltrow na putu na sud

SHUTTERSTOCK

Sanderson tvrdi da se glumica na skijaškoj stazi u punoj brzini zabila u njega te mu nanijela teške fizičke, mentalne i emotivne ozljede. Naime, kako tvrdi imao je potres mozga, slomljena su mu četiri rebra, zbog depresije ga je napustila partnerica te je izgubio prijatelje i kontakt s obiteji. Dok Paltrow, naravno, tvrdi suprotno. Ona negira njegovu verziju događaja i podnijela je protutužbu. Tvrdi da je on taj koji se zabio u nju, da su njegove skije prošle između njezinih nogu što ju je ozbiljno prepalo i naravno srušilo na stazu. Ona za odštetu traži simbolični jedan dolar dok se umirovljeni optičar pomamio za 3,1 milijun dolara što mu je sud smanjio na prihvatljivih 300 tisuća.

Iako cijelo vrijeme izgleda kako Gwyneth Paltrow igra jednu od svojih boljih uloga, a mnogi su se zgrozili na njezinu izjavu da joj je zbog tog sudara propalo pola dana skijanja, a čini se da Sanders polako gubi na vjerodostojnosti. Naime protiv njega je svjedočila i vlastita kćer koja je na sudu izjavila kako je oduvijek bio težak čovjek, otuđen od vlastite obitelji. Svjedočio je i spomenuti instruktor skijanja koji tvrdi da je Paltrow vješta skijašica i da nakon fatalnog sraza nitko od njih dvoje nije zatražio liječničku pomoć.

Sudska saga se nastavlja do daljnjeg.

Linker
15. travanj 2024 22:38