Abby Champion and Patrick Schwarzenegger

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
uskoro svadba

Sin legendarnog glumca Arnolda Schwarzeneggera zaprosio je dugogodišnju djevojku

Glumac i manekenka u vezi su od 2015. i iako se o njihovom odnosu ne zna puno, čini se kako su spremni za bračni život. Zarukama su se pohvalili na društvenim mrežama.

Glumac i manekenka u vezi su od 2015. i iako se o njihovom odnosu ne zna puno, čini se kako su spremni za bračni život. Zarukama su se pohvalili na društvenim mrežama.

Najstariji sin holivudskog glumca i bivšeg kalifornijskog guvernera, Patrick Schwarzenegger, zaručio se s dugogodišnjom djevojkom, modelom Abby Champion. Par se sretnim vijestima, pohvalio na društvenim mrežama. Zaljubljeni Patrick objavio je fotografiju na kojoj grli zaručnicu. Vidljiv je i dijamantni prsten, a dvoje mladih na fotografiji teško da može izgledati sretnije.

„?❤️FOREVER AND EVER ❤️?”, napisao je glumac.

Smatra se ako su glumac i manekenka počeli izlaziti u rujnu 2015., prije nego što su svoju vezu u veljači 2016. formalno potvrdili na Instagramu. Tada je 26-godišnja manekenka objavila zajedničku fotografiju. Od tada su, malo po malo, na društvenim mrežama dijelili dijelić svoje intime: tako je manekenka prošle godine o 30-godišnjem sinu Arnolda Schwarzeneggera i Marije Shriver, napisala: "Jako ga volim," uz fotografiju s dečkom, prenosi People.

Prije dvoje godine, Patrick se prisjetio njihovog prvog spoja i u šali istaknuo njihov neobičan izbor hrane.

image

Patrickovi roditelji oduševljeni su njegovim izborom

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Znao sam da ćemo se slagati od trenutka kad si na našem prvom spoju naručila hranu s dječjeg jelovnika!!" napisao je na društvenim mrežama kada je njegova djevojka 2021. slavila 24. rođendan.

Kako se njihova veza razvijala, rasle su i njihove karijere: on je ostvario uloge u filmovima poput Netflixovog hita "Moxie" i kriminalističke serije HBO-a "The Staircase" dok je ona pozirala u odjeći za sve poznatije modne marke. Odrasla je u Birminghamu, Alabami, s troje braće i sestara. Kako joj je starija sestra Baskin bila model, a 2014. postala je i Miss Teen Alabama, Abby Champion otkrio je skaut za manekenke dok je 2014. pratila sestru na nacionalnom izboru za Miss Teen. Nakon što je počela izlaziti s Patrickom Schwarzeneggerom, proglašeni su "it" parom i udružili snage u odabranim kampanjama: primjerice, 2019. snimali su za Calvin Klein Jeans, dok su prošle godine njihove modne fotografije objavljene u Vogueu.

"Mislim da dajem najbolji dio sebe kada je ona uz mene i želi da izvučem najbolje iz sebe!", izjavio je 2019., mladi gluma koji je očito spreman za novu fazu u njihovom životu, onu bračnu.

Linker
27. travanj 2024 01:41