NOVA LJUBAV

Sin Michaela Schumachera otkrio da je zaljubljen: Osvojila ga je Laila Hasanovic

Svi vozači Formule 1 trenutačno uživaju u ljetnom odmoru s obzirom na to da traje pauza od utrka

Iako svoj privatan život skriva od javnosti, Mick Schumacher objavom na Instagramu potvrdio je da je u vezi s Lailom Hasanovic. Crno-bijelom fotografijom s jahte, i emotikonom srca, otkrio je obožavateljima da je sretno zaljubljen, a prije objave na feedu u storyjima je pokazao da je svoju ljubav s novom djevojkom "zapečatio" i narukvicama s privjeskom u obliku srca.

Vozač Formule 1 tako je sa svojeg ljetovanja podijelio sretne vijesti, ali nije napisao tko je žena uz njega. Ipak, čini se kako se radi o danskoj influencerici i modelu Laili Hasanovic koja također, baš kao i 24-godišnji vozač, ljetuje u Saint Tropezu. Laila je porijeklom iz Srebrenice, odnosno njezini roditelji su u Dansku pobjegli tijekom rata. Lailu na Instagramu prati više od 180 tisuća ljudi, a prije četiri godine bila je u finalu danskog izbora za Miss Universe.

Mick Schumacher je sin legendarnog vozača Formule 1, Michaela Schumachera i Corinne Schumacher, a krenuo je stopama svojeg oca i 2021. te 2022. godine vozio Formulu 1. Trenutačno je treći vozač za tim McLaren. Mnogi su u komentarima ispod fotografije vozaču bolida poručili i kako sve više nalikuje svom ocu o kojem se malo zna nakon ššto je doživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama 2013. godine.

Linker
03. travanj 2024 11:10