Vesela svadba

Sjećate li se nje? Udala se ‘Mala Miss Amerike‘

Glumica i njen partner u vezi su od 2017. godine, a zaručili su se prije godinu dana.

Mlada glumica koja je simpatije cijelog svijeta osvojila još kao djevojčica Abigail Breslin i sama je odrasla. Ova 26-godišnja zvijezda kultnog filma "Mala Miss Amerike" (Little Miss Sunshine), više nije djevojčica koja se natječe na izboru ljepote, nego je mlada žena koja je pronašla sreću u ljubavi. Abigail je na Instagramu podijelila da se udala za svog dugogodišnjeg partnera Iru Kunyanskyja.

image

Mladenci su podijelili fotografije s vjenčanja..

INSTAGRAM IRA KUNYANSKY

Vijest je objavila prvo fotografijom vjenčanog prstena uz jednostavnu vijest: "Vaša cura se udala". Kasnije je podijelila i fotografiju na kojoj ona i suprug plešu. Veseli mladenci plesali su uz raskošne prskalice ispred nasmijanih lica njihovih najmilijih. "Udala sam se za najboljeg prijatelja", napisala je glumica.

Abigail je nosila klasičnu, bijelu vjenčanicu koja se sastojala od raskošno ukrašenog korzeta i tila koji joj je dao bajkovit izgled. Dugu plavu kosu ostavila je raspuštenu ukrašenu pletenicama. Mladoženja je bio u klasičnom crnom smokingu i bijeloj košulji. Na fotografijama sa slavlja vidi se da su prostor uredili raskošnim aranžmanima cvijeća.

image

Raskošno uređeno vjenčanje

INSTAGRAM IRA KUNYANSKY
image

Detalje su otkrili na storijima

INSTAGRAM IRA KUNYANSKY

Abigail i Ira zaručili su se prije godinu dana, a zajedno su od 2017. Par na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz zajedničkog života i ne skriva izraze naklonosti i ljubavi. Glumica je prošle godine na Instagramu podijelila da je u vezi prije te trpjela nasilje - dvije godine je bila sa zlostavljačem koji ju je tukao i zaključavao u sobu.

"Bila sam u jako okrutnoj, zlostavljačkoj vezi skoro dvije godine. Sve je na početku bilo divno, bila sam tako zaljubljena. Nažalost, moj zlostavljač iskoristio je moju naivnost i nevinost te je brzo postao nasilan. Tukao me svakog dana, zaključavao u sobu i tjerao me da se pravim da je sve u redu. Danima sam skrivala ozljede po tijelu", napisala je Abigail na Instagramu u listopadu prošle godine. "Koristila bih korektor i debeli sloj pudera ne bih li sakrila modrice po tijelu i licu. Bojala sam ga se, ali najgore povrede su bile one psihološke. Vrijeđao me i uništio mi samopoštovanje. Osjećala sam se nevrijednom ljubavi, ružnom i nevoljenom. Mislila sam da zaslužujem da me se tuče i ugnjetava", dodala je.

image

Ira i Abigail u vezi su od 2017.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Kada je smogla dovoljno hrabrosti da priču podijeli s javnosti, naglasila je da je u sretnoj vezi, ali da i dalje ima PTSP - ponekad ima neugodne snove iz kojih se budi u panici. Iz cijele te situacije izvukli su je obitelj i prijatelji.

Linker
16. travanj 2024 08:43